Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Japansk teknisk facköversättning

Våra japanska tekniska översättningar utförs av japanska erfarna facköversättare online 24/7.

The Native Translator är en del av The Translator Group, en av Europas ledande tekniska översättningsbyråer, som dessutom är certifierad enligt ISO 17100, den nya standarden från 2015 för översättningsbyråer och som är globalt gällande.

Genom att vi våra översättare är lokaliserade i alla världens hörn har vi möjlighet att, när ditt behov uppstår, snabbt leverera högkvalitativa bl.a. japanska tekniska översättningar dygnet runt. För mycket stora projekt rekommenderar vi att ni kontaktar vår företagsservice The Business Translator. 

Teknisk högkvalitativ facköversättning till och från japanska direkt online

Branscher expanderar geografiskt världen över och därmed även i språkligt hänseende. Men framåtskridandet sker naturligtvis även rent tekniskt. Nya branscher, nya ord och begrepp tillkommer och det ställer stora krav på våra japanska tekniska facköversättare. Tekniska översättarna måste förkovra sig kontinuerligt vad gäller terminologi, specifika fackuttryck och sin språkvetenskapliga kompetens - det ger hög kvalitet på dina japanska tekniska texter.

Tekniska branscher där vi hanterar texter handlar om allt ifrån avhandlingar, manualer, patent, data/IT, produktbroschyrer, programvaror, energi, miljö, webbsidor och applikationer.

Konfidentiell hantering - en självklarhet

Att hantera mycket känslig information och att vara noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess av våra kunders dokument är en viktig del av vår arbetsprocess och en självklarhet. För uppdrag som kräver det eller om du som kund önskar det, tecknar vi gärna sekretessavtal, (NDA – Non Disclosure Agreement).

Kvalitet i processer och kunnande

Att välja rätt teknisk översättningsbyrå är naturligtvis avgörande för ett bra resultat. Vi erbjuder hög kvalitet på dina tekniska facköversättningar till och från japanska genom valet av våra översättare.

Vi menar också att det är stor skillnad på att vara certifierad och att följa en standard. Hela vår organisation är certifierad enligt ISO 17100, den nya standarden från och med 2015 för översättningsbyråer världen över.

Vill du beställa en översättning eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en teknisk översättning av ett dokument eller en text till eller från japanska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på översättning av bl.a. tekniska texter och dokument direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>