Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Indonesisk teknisk facköversättning

Professionell indonesisk teknisk översättning direkt online. The Native Translator är en ISO17100 certifierad teknisk översättningsbyrå som utför kvalificerade tekniska facköversättningar bl.a. till och från indonesiska.

The Native Translator är en del av The Translator Group, en av Europas ledande tekniska översättningsbyråer, som dessutom är certifierad enligt ISO 17100, den nya standarden från 2015 för översättningsbyråer och som är globalt gällande. 

Vi översätter allt från avhandlingar, bruksanvisningar, patent, specifikationer, programvaror, energi, miljö, webbsidor till applikationer.

Tekniska översättningar ställer krav på språk och fackterminologi

En lyckad översättning med kvaliteten på dina tekniska översättningar i fokus, beror på kombinationen av många faktorer: rätt översättare för språkkombination till från indonesiska, lång erfarenhet, kunskap om branschspecifika tekniska fackuttryck samt ett högt språkvetenskapligt kunnande. Den sammansättningen förser dig med bra kvalitet på dina indonesiska tekniska texter och det är det vi arbetar för.

Konfidentiell hantering är hos The Native Translator en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara helt trygg med hanteringen av dina dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar gärna individuella sekretessavtal för uppdrag som kräver det.

Kvalitet i alla led

Att välja rätt teknisk översättningsbyrå är naturligtvis avgörande för ett bra resultat. Vi erbjuder hög kvalitet på dina tekniska facköversättningar till och från indonesiska genom valet av våra översättare 

Vi menar också att det är stor skillnad på att vara certifierad och att följa en standard. Hela vår organisation är certifierad enligt ISO 17100, den nya standarden från och med 2015 för översättningsbyråer världen över.

Vill du beställa en översättning eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en teknisk översättning av ett dokument eller en text till eller från indonesiska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på översättning av bl.a. tekniska texter och dokument direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>