Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Kinesisk teknisk facköversättning

Våra kinesiska tekniska översättningar utförs av kinesiska erfarna facköversättare online 24/7.

Som teknisk översättningsbyrå utför vi översättningar av tekniska texter som spänner över många skiftande områden. Det handlar om allt ifrån avhandlingar, manualer, patent, data/IT, produktbroschyrer, programvaror, energi, miljö, webbsidor och applikationer.

Teknisk högkvalitativ facköversättning till och från kinesiska direkt online

The Native Translator är specialiserad på att leverera snabba högkvalitativa bl.a. kinesiska tekniska översättningar dygnet runt. Vi har, genom att våra översättare är lokaliserade i alla världens hörn, möjlighet att hjälpa dig som kund med översättning direkt när ditt behov uppstår. För mycket stora projekt rekommenderar vi att ni kontaktar vår företagsservice The Business Translator.

Konfidentiell hantering - en självklarhet

Att hantera mycket känslig information och att vara noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess av våra kunders dokument är en viktig del av vår arbetsprocess och en självklarhet. För uppdrag som kräver det eller om du som kund önskar det, tecknar vi gärna sekretessavtal, (NDA – Non Disclosure Agreement).

Kvalitet i processer och kunnande

Att välja rätt teknisk översättningsbyrå är naturligtvis avgörande för ett bra resultat. Vi erbjuder hög kvalitet på dina tekniska facköversättningar genom valet av våra översättare. Översättarna förkovrar sig kontinuerligt vad gäller terminologi, specifika fackuttryck och sin språkvetenskapliga kompetens - det ger hög kvalitet på dina kinesiska tekniska texter.

Vi menar också att det är stor skillnad på att vara certifierad och att följa en standard. Hela vår organisation är certifierad enligt ISO 17100, den nya standarden från och med 2015 för översättningsbyråer.

Vill du beställa en översättning eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en teknisk översättning av ett dokument eller en text till eller från kinesiska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på översättning av bl.a. tekniska texter och dokument direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>