Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell teknisk facköversättning till och från italienska

Teknisk facköversättning utförs dygnet runt till och från italienska.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad teknisk översättningsbyrå, öppet 24/7. Oavsett tid på dygnet kan vi därför snabbt initiera ett brådskande projekt vilket möjligörs av att våra tekniska facköversättare är placerade runt om i alla världens hörn.

Tekniska översättningar ställer krav på språk och fackterminologi

För italienska tekniska facköversättningar ställer vi krav på att våra översättare har stor erfarenhet och en branchspecifik teknisk terminologi. De har dessutom en hög språkvetenskaplig kompetens som krävs inom det specifika fackområdet. Kombinationen ger en hög kvalitet på dina italienska tekniska facköversättningar.

Vi översätter alla typer av tekniska dokument till och från italienska såsom avhandlingar, manualer, patent, data/IT, produktbroschyrer, programvaror, energi, miljö, webbsidor och applikationer.

Kvalitet du kan lita på

Många tekniska översättningsbyråer hävdar att de följer en viss standard t.ex. EN-15038, en utgången standard, andra följer ISO 17100. Att välja rätt teknisk översättningsbyrå är naturligtvis avgörande för resultatet. Vi menar att det är stor skillnad på att vara certifierad och att följa en standard. The Native Translator som är en del av The Translator Group är certifierad enligt ISO 17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande auktoritet, detta ger dig som kund säkerhet.

Konfidentiell hantering av dina dokument

Vi är vana vid att hantera känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet i vårt arbete och vi tecknar gärna sekretessavtal (NDA) för uppdrag som kräver det.

Vill du beställa en översättning eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en teknisk översättning av ett dokument eller en text till eller från italienska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad teknisk översättningsbyrå specialiserad på översättning av tekniska texter och dokument till och från bl.a. italienska.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>