Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Teknisk facköversättning till och från finska

Erfarna tekniska facköversättare utför teknisk översättning till och från finska dygnet runt.

The Native Translator är en certifierad teknisk översättningsbyrå som förser allt från stora multinationella företag till mindre familjeföretag med högkvalitativa tekniska översättningar. Erfarna tekniska översättare med specialistkompetens inom en rad olika branscher levererar korrekta finska tekniska översättningar till dig som kund.

De ämnesområden som vi hanterar som teknisk översättningsbyrå skiljer sig mycket åt. Bredden på våra tekniska översättningar till och från finska kan handla om allt från uppsatser, bruksanvisningar, patent, data/IT, tekniska specifikationer, programvaror, energi, miljö, webbsidor och applikationer.

Kvalitet ger trygghet

Hela organisationen inom The Native Translator är certifierad enligt ISO 17100, den nya kvalitetscertifieringen för översättningsbyråer. Vår arbetsprocess kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande auktoritet, detta ger dig kvalitet i alla led.

Kvaliteten på dina tekniska översättningar beror också på kombinationen av rätt översättare för språkkombination, lång erfarenhet, kunskap om branschspecifik teknisk terminologi samt en hög språkvetenskaplig kompetens. Den sammansättningen förser dig med bra kvalitet på dina finska tekniska texter.

Sekretess

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet.

Vill du beställa en översättning eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en teknisk översättning av ett dokument eller en text till eller från finska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på översättning av bl.a. tekniska texter och dokument. 

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>