Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Stockholm översättningsbyrå, en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå i Stockholm

Har du höga kvalitetskrav både på din översättning och din översättningsbyrå, är hög servicenivå också viktigt för dig?

Söker du en översättningsbyrå i Stockholm som är flexibel och dynamisk, som finns där för dig just när du behöver hjälp? The Native Translator är en dygnsöppen ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på högkvalitativ översättning. Våra översättare är universitetsutbildade facköversättare och auktoriserade översättare och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Kvalitetssäkrad översättning dygnet runt!

Vi utför auktoriserad översättning mellan 30 språk men arbetar också med kvalificerad facköversättning inom juridik, ekonomi/finans, medicin och teknologi mellan över 100 språk. Det är naturligtvis så att kvaliteten på din översättning speglar vem du är och ditt företag står för och därför bör du noga överväga vilka krav du skall ställa på den översättningsbyrå som skall få förtroendet att förmedla ditt budskap. Kom ihåg att oavsett vad du vill kommunicera så kan vi hjälpa dig. 

Oavsett när du som internationell organisation, företag, myndighet eller privatperson behöver en översättningsbyrå i Stockholm så finns vi tillgängliga. Auktoriserad översättning av ett kontrakt till franska eller kinesiska, spelar ingen roll. Ett avtal eller en patientjournal som snabbt måste översättas till engelska, eller en Power Point presentation till spanska det löser vi också. Du möter oss enklast online men om du vill sitta ned och diskutera ett större samarbete så träffas vi efter avtal på:

WTC World Trade Center Stockholm
Klarabergsviadukten 70
111 64 Stockholm

Detta får du när du beställer en översättning hos The Native Translator

Vi levererar en professionell översättning av högsta kvalitet där språkbruk och terminologi är korrekt, vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet. När din översättning är klar sänder vi en länk där du kan ladda ned din översättning, har du beställt en auktoriserad översättning så kommer den stämplad och klar som PDF, har du beställt ett original så kommer det med posten normalt inom 3-5 dagar beroende på var du bor.

The Native Translator är en ISO certifierad översättningsbyrå i Stockholm

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Att vi är ISO 17100 certifierade innebär att vi följer strikta procedurer för att kvalitetssäkra de översättningar som vi utför. Vår kvalitetsgaranti innebär också att om något mot förmodan blivit felaktigt översatt så rättar vi självklart utan ytterligare kostnad. Du kan läsa mer om våra certifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Vill du beställa en översättning eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa översättning av ett dokument eller en text, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>