Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell facköversättning och auktoriserad översättning från svenska till tyska

Här kan du beställa en kvalitetssäkrad översättning från svenska till tyska inom juridik, finans, medicin och teknik. ISO 17100 certifierad tysk översättningsbyrå.

Professionell facköversättning från svenska till tyska

Kvalitén på en översättning avgörs huvudsakligen av översättarens kvalifikationer. Därför använder vi endast universitetsutbildade facköversättare med specialistkompetens inom det ämnesområde de översätter. Vi utför kvalificerad facköversättning från svenska till tyska inom juridik, finans medicin och teknik.

Auktoriserad översättning från svenska till tyska

När du beställer en auktoriserad översättning från svenska till tyska så utförs den av en i Tyskland auktoriserad översättare s.k. beidigte Übersetzer. I Tyskland är det domstolarna som auktoriserar översättare, auktorisationen är giltig i fem år sedan skall översättaren upp till ett nytt prov. Auktoriserad översättning till tyska utförs huvudsakligen inom juridik, finans och ekonomi.

Kvalitetssäkrad översättning till tyska från svenska

Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå tillämpar vi de principer som föreskrivs i vår certifiering dvs. med mindre kunden inte önskar det så korrekturläses alla översättningar innan leverans. Korrekturläsaren skall ha samma kvalifikationer som översättaren och enbart korrekturläsa översättningar gjorda till hans/hennes modersmål.

Användning av terminologidatabaser

För att uppnå bästa resultat så upprättar vi så långt möjligt en terminologidatabas med kundspecifik terminologi innan en översättning påbörjas. För att denna skall bli så bra som möjligt behöver vi referensmaterial och ju mer material ju bättre blir databasen och därmed översättningen.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess, och därför arbetar all vår personal under sekretessavtal.

Vill du beställa en översättning eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av ett dokument eller en text från svenska till tyska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på översättning av texter och dokument direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>