Medicinsk facköversättning av dokument och texter

Medicinsk facköversättning av dokument och texter

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Medicinska översättningar
 • Översättare med medicinsk och farmakologisk kompetens
 • Medicinska, medicintekniska och farmaceutiska översättningar
 • Vi översätter medicinska texter till 60 språk

Medicinsk facköversättning online ISO 17100

The Native Translator är en ISO 17100-kvalitetscertifierad medicinsk översättningsbyrå. Med fler än 1 500 professionella översättare i vårt nätverk har vi både kapacitet och kompetens att täcka hela ditt översättningsbehov inom medicin och life science och det dygnet runt. Tack vare vårt globala nätverk av expertöversättare görs alla översättningar av språkexperter som endast översätter till sitt modersmål. De har en mycket god lingvistiska förmåga, dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift, och är dessutom specialiserade inom medicin och medicinteknik och kan terminologin.

Du kan anförtro oss dina standardrutiner (SOP), framtagning av arbetsflöden för material skräddarsytt efter dina behov och se fram emot ett smidigt samarbete med språkexperter som kan din bransch. Oavsett om ni är ett medicinteknisk företag, en organisation som ägnar er åt kliniska studier eller ett läkemedelsbolag står vi redo att göra ert material globalt.

Medicinsk översättning av alla typer av dokument och texter

Vi översätter till exempel avhandlingar, bipacksedlar, bruksanvisningar/manualer till medicinsk utrustning, dokument för kliniska studier, medicinska rapporter, patientjournaler, doseringsetiketter, farmaceutiska patent, forskningsprogram, rättsmedicinska protokoll, medicinska läroböcker, medicinska studier, webbplatser och medicinvetenskapliga artiklar.

Sekretess och GDPR

GDPR förändrade 2018 det sätt som många hanterade personuppgifter på men det är inte bara personuppgifter som behöver sträng sekretess. Industrispionage är idag vardag och resultatet av många års forsknings och utvecklingsarbete kan lätt spolieras om känslig information inte hanteras ansvarsfullt. Säker hantering av information är vår högsta prioritet. Vi lever upp till mycket höga krav på informationssäkerhet och följer riktlinjerna i ISO 27001.

Översättning av medicinska texter och dokument med kvalitetsgaranti ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas medicinska översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Hur mycket kostar en medicinsk översättning?

Ladda upp din text eller ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online, företag kan naturligtvis välja att bli fakturerade. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

För mer information kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100-certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera högkvalitativ medicinsk facköversättning direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>