Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Juridisk facköversättning till och från tyska

Våra finansiella och juridiska översättningar till tyska utförs av auktoriserade translatorer och erfarna juridiska facköversättare med tyska som modersmål ISO 17100 och 20771

De är specialiserade inom tysk juridik och kan tysk juridisk terminologi många med en jur.kand. motsv. och flera praktiserande advokater. Vi översätter avtal, domar, yttranden, köpehandlingar, försäkringshandlingar och andra juridiska dokument för advokatbyråer, företag och privatpersoner till och från tyska direkt online.

Snabba tyska juridiska översättningar

The Native Translator är en dygnsöppen ISO certifierad online tysk översättningsbyrå specialiserad på att leverera snabba högkvalitativa tyska juridiska översättningar. Vi har översättningsteam placerade runt omkring i världen vilket gör att vi oavsett tid på dygnet snabbt kan starta upp brådskande projekt. För mycket stora projekt rekommenderar vi att ni kontaktar vår företagsservice The Business Translator.

Auktoriserad tysk översättning

Det är ofta nödvändigt att översättningen utförs av en auktoriserad tysk översättare eller translator (beeidigter übersetzer) som den skyddade yrkestiteln heter. Vi använder alltid översättare som är auktoriserade/certifierade i det land där översättningen skall användas.

ISO 20771 certifierad översättningsbyrå

The Native Translator är en ISO 20771 certifierad byrå ISO-standarden för juridisk övesättning. Att vi är certifierade innebär att vi har en etablerad och dokumenterad standard för hur vi kvalitetssäkrar juridiska översättningar. Med certifieringen följer också en kvalitetsgaranti. Du kan läsa mer om våra certifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Kvalitetsgaranti

Våra översättare och translatorer har en universitetsutbildning som översättare till och från tyska och lång erfarenhet av tysk juridisk översättning. De jobbar i enlighet med Kammarkollegiets ”God Translatorsed” och hela vår organisation är certifierad enligt ISO 17100 med Austrian Standards som certifierande auktoritet. Austrian Standards är den organisation som definierade EN-15038 den standard som lett fram till en ISO standard.

Konfidentiell hantering en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara helt trygg med hanteringen av dina dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar separata sekretessavtal för uppdrag som kräver det.

Vill du beställa en översättning eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en tysk översättning av ett dokument eller en text, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad tysk juridisk översättningsbyrå specialiserad på översättning av juridiska texter och dokument mellan tyska och 25 andra språk direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>