Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Polsk professionell juridisk översättning

Polsk juridisk facköversättning utförd av erfarna polska juridiska facköversättare och auktoriserade translatorer med målspråket som modersmål ISO 17100 och 20771

Våra översättare är specialiserade inom polsk juridik och kan polsk juridisk terminologi många med en jur.kand. motsv. och flera praktiserande advokater. Vi översätter alla typer av juridiska dokument bl.a. avtal, domar, yttranden, köpehandlingar och försäkringshandlingar för advokatbyråer, företag men också naturligtvis privatpersoner.

Polsk juridisk facköversättning direkt online

The Native Translator är en dygnsöppen ISO 17100 certifierad juridisk översättningsbyrå online specialiserad på att leverera snabba högkvalitativa bl.a. polska juridiska översättningar. Vi har översättningsteam placerade runt omkring i världen vilket gör att vi oavsett tid på dygnet snabbt kan starta upp brådskande översättningsprojekt. Vi utför juridisk översättning mellan polska och 25 andra språk direkt online. För mycket stora projekt rekommenderar vi att ni kontaktar vår företagsservice The Business Translator.

Auktoriserad polsk översättning

När det gäller juridiska dokument är det ofta nödvändigt att översättningen utförs av en auktoriserad polsk översättare eller translator som den skyddade yrkestiteln heter. Vi använder alltid översättare som är auktoriserade/certifierade i det land där översättningen skall användas.

ISO 20771 certifierad översättningsbyrå

The Native Translator är en ISO 20771 certifierad byrå ISO-standarden för juridisk övesättning. Att vi är certifierade innebär att vi har en etablerad och dokumenterad standard för hur vi kvalitetssäkrar juridiska översättningar. Med certifieringen följer också en kvalitetsgaranti. Du kan läsa mer om våra certifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Vi lämnar alltid kvalitetsgaranti på våra översättningar

Våra översättare och translatorer har en universitetsutbildning som översättare och lång erfarenhet av polsk juridisk översättning. De arbetar i enlighet med Kammarkollegiets ”God Translatorsed” och hela vår organisation är certifierad enligt ISO 17100 med Austrian Standards som certifierande auktoritet.

Konfidentiell hantering är hos oss en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara helt trygg med hanteringen av dina dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar gärna individuella sekretessavtal för uppdrag som kräver det.

Vill du beställa en översättning eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en polsk översättning av ett dokument eller en text, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad global juridisk översättningsbyrå specialiserad på polsk översättning av bl.a. juridiska texter och dokument direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>