Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Thailändsk juridisk översättning

Thailändsk juridisk översättning utförd av erfarna thailändska juridiska översättare

Våra översättare är specialiserade inom juridik och kan thailändsk juridisk terminologi många med en jur.kand. motsv. Vi översätter alla typer av juridiska och finansiella dokument till och från thai bl.a. avtal, domar, yttranden, köpehandlingar och försäkringshandlingar för advokatbyråer, företag men naturligtvis också privatpersoner.

Thailändsk juridisk facköversättning direkt online

The Native Translator är en dygnsöppen ISO 17100 certifierad juridisk översättningsbyrå online specialiserad på att leverera snabba högkvalitativa bl.a. thailändska juridiska översättningar. Vi har mycket stor kapacitet och kan oavsett tid på dygnet snabbt starta upp brådskande översättningsprojekt. Vi utför juridisk översättning mellan thailändska och 25 andra språk direkt online. För mycket stora projekt rekommenderar vi att ni kontaktar vår företagsservice The Business Translator.

Konfidentiell hantering en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara helt trygg med hanteringen av dina dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar gärna individuella sekretessavtal för uppdrag som kräver det.

Vi lämnar alltid kvalitetsgaranti på våra juridiska översättningar

Våra thailändska översättare har en universitetsutbildning som översättare och lång erfarenhet av juridiska översättningar. De arbetar i enlighet med Kammarkollegiets ”God Translatorsed” och hela vår organisation är certifierad enligt ISO 17100 med Austrian Standards som certifierande auktoritet.

Vill du beställa en översättning eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en thailändsk översättning av ett dokument eller en text, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad juridisk översättningsbyrå specialiserad på översättning av bl.a. juridiska och finansiella texter och dokument direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>