Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell juridisk översättning till ryska

Juridisk rysk översättning utförd av auktoriserade ryska translatorer och erfarna ryska juridiska översättare med målspråket som modersmål.

Våra översättare är specialiserade inom rysk juridik och kan rysk juridisk terminologi många med en jur.kand. motsv. och flera praktiserande advokater. Vi översätter alla typer av dokument bl.a. avtal, domar, yttranden, köpehandlingar och försäkringshandlingar för advokatbyråer, företag och naturligtvis privatpersoner.

Rysk juridisk översättning direkt online

The Native Translator är en dygnsöppen ISO 17100 certifierad översättningsbyrå online specialiserad på att leverera snabba högkvalitativa bl.a. ryska juridiska översättningar. Vi har översättningsteam placerade runt omkring i världen vilket gör att vi oavsett tid på dygnet snabbt kan starta upp brådskande översättningsprojekt. Vi utför juridisk översättning mellan ryska och 25 andra språk direkt online. För mycket stora projekt rekommenderar vi att ni kontaktar vår företagsservice The Business Translator.

Konfidentiell hantering en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara helt trygg med hanteringen av dina dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar gärna individuella sekretessavtal för uppdrag som kräver det.

Vi lämnar alltid en kvalitetsgaranti på våra översättningar

Våra översättare och translatorer har en universitetsutbildning som översättare och lång erfarenhet av rysk juridisk översättning. De arbetar i enlighet med Kammarkollegiets ”God Translatorsed” och hela vår organisation är certifierad enligt ISO17100 med Austrian Standards som certifierande auktoritet.

Auktoriserad rysk översättning

Det är ofta nödvändigt att översättningen utförs av en auktoriserad rysk översättare eller translator som den skyddade yrkestiteln heter. Vi använder alltid översättare som är auktoriserade/certifierade i det land där översättningen skall användas.

Vill du beställa en översättning eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en rysk översättning av ett dokument eller en text, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad global juridisk översättningsbyrå specialiserad på rysk översättning av bl.a. juridiska texter och dokument direkt online

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>