Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Juridisk facköversättning till och från japanska

Japansk juridisk översättning utförd av erfarna japanska juridiska översättare

Våra översättare är specialiserade inom juridik och kan japansk juridisk terminologi många med en jur.kand. motsv. Vi översätter alla typer av juridiska och finansiella dokument till och från japanska bl.a. avtal, domar, yttranden, köpehandlingar och försäkringshandlingar för advokatbyråer, företag men naturligtvis också privatpersoner.

Japansk juridisk facköversättning direkt online

The Native Translator är en dygnsöppen ISO 17100 certifierad juridisk översättningsbyrå online specialiserad på att leverera snabba högkvalitativa bl.a. japanska juridiska översättningar. Vi har mycket stor kapacitet och kan oavsett tid på dygnet snabbt starta upp brådskande översättningsprojekt. Vi utför juridisk översättning mellan japanska och 25 andra språk direkt online. För mycket stora projekt rekommenderar vi att ni kontaktar vår företagsservice The Business Translator.

Konfidentiell hantering är naturligtvis en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara helt trygg med hanteringen av dina dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar gärna individuella sekretessavtal för uppdrag som kräver det.

Vi lämnar alltid kvalitetsgaranti på våra juridiska översättningar

Våra japanska översättare och translatorer har en universitetsutbildning som översättare och lång erfarenhet av juridiska översättningar. De arbetar i enlighet med Kammarkollegiets ”God Translatorsed” och hela vår organisation är certifierad enligt ISO 17100 med Austrian Standards som certifierande auktoritet.

Auktoriserad japansk översättning direkt online

När det gäller juridiska dokument är det ofta nödvändigt att översättningen utförs av en auktoriserad japansk översättare eller translator. Vi använder alltid översättare som är auktoriserade/certifierade i det land där översättningen skall användas.

Vill du beställa en översättning eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en japansk översättning av ett dokument eller en text, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad juridisk översättningsbyrå specialiserad på översättning av bl.a. juridiska och finansiella texter och dokument till och från japanska direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>