Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Juridisk facköversättning till och från danska

Våra danska juridiska översättningar utförs av auktoriserade translatorer och erfarna danska juridiska facköversättare med målspråket som modersmål.

De är specialiserade inom dansk juridik och kan dansk juridisk terminologi många med en jur.kand. motsv. och flera praktiserande advokater. Vi översätter kontrakt, avtal, domar, yttranden, köpehandlingar, försäkringshandlingar, registerdokument, personbevis och andra juridiska dokument för advokatbyråer, företag och privatpersoner. För mycket stora projekt rekommenderar vi att ni kontaktar vår företagsservice The Business Translator.

Snabba danska juridiska översättningar

The Native Translator är en dygnsöppen ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera snabba högkvalitativa juridiska översättningar till och från bl.a. danska. Vi har översättningsteam placerade runt omkring i världen vilket gör att vi oavsett tid på dygnet mycket snabbt kan starta upp brådskande projekt.

Konfidentiell hantering

Som kund hos oss kan du vara helt trygg med hanteringen av dina dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar naturligtvis gärna sekretessavtal för uppdrag som kräver det.

Kvalitetsgaranti också en självklarhet

Våra översättare och translatorer har en universitetsutbildning som översättare och lång erfarenhet av dansk juridisk översättning. De jobbar i enlighet med Kammarkollegiets ”God Translatorsed” och utöver detta så är hela vår organisation är certifierad enligt ISO 17100 med Austrian Standards som certifierande auktoritet. 

Auktoriserad dansk översättning

Det är ofta nödvändigt att översättningen utförs av en auktoriserad dansk översättare eller translator som den skyddade yrkestiteln heter. Vi använder alltid översättare som är certifierade i det land där översättningen skall användas.

Vill du beställa en översättning eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en dansk översättning av ett dokument eller en text, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad juridisk översättningsbyrå specialiserad på översättning av juridiska texter och dokument till och från bl.a. danska.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>