Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Fransk översättning av marknadsföringsmaterial för hotell och turistnäringen

Vi är specialiserade på bl.a. franska översättningar och adaptioner av hemsidor, marknadsföringstexter och dokument för hotell och turistnäringen.

The Translator Group arbetar sedan 2005 med franska översättningar och adaptioner för den europeiska turistnäringen med en stor del av Mellaneuropas och Skandinaviens turistdestinationer bland våra kunder. Med över 5 000 specialiserade översättare och copywriters är vi en av de ledande översättningsbyråerna på området. Hotellkedjor som Hilton, Hyatt m.fl. använder regelbundet våra tjänster.

Oavsett om det är ett broschyrmaterial, en online bokningsportal där systemtexterna skall översättas till franska eller kanske hotellets hemsida så är vi lösningen. Vi har erfarenheten, kompetensen och resurserna att genomföra projekt som detta och kan erbjuda professionell fransk marknadsföringsöversättning direkt online. 

Vill du beställa en översättning eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av ett marknadsföringsdokument eller text till eller från franska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på översättning för hotell och turistnäringen och på att leverera högkvalitativ marknadsföringsöversättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>