Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell facköversättning

Facköversättning inom juridik, medicin, teknik och finans med kvalitetsgaranti

Vi utför specialiserad facköversättning inom juridik, medicin, teknik och finans i över 600 språkkombinationer direkt online. Våra översättningar utförs av universitetsutbildade auktoriserade översättare och facköversättare med lång erfarenhet.

Vi väljer våra översättare med omsorg och är noga med att den översättare vi väljer för ett specifikt uppdrag har lång erfarenhet och en passande kunskapsprofil och inom just det begärda fackområdet. Din översättning kommer därmed att genomföras av en facköversättare som har djupgående ämneskompetens och kan terminologin.

Vi arbetar med alla typer av översättning:

  • auktoriserad översättning
  • ekonomisk/finansiell översättning
  • juridisk översättning
  • medicinsk översättning
  • teknisk översättning

Professionell facköversättning mellan 30 språk

Översättare som enbart översätter till sitt modersmål och är specialister på det ämnesområde de översätter producerar bättre översättningar därför att de är på ”hemmaplan” både språkmässigt och terminologiskt. Här är några av de språk där vi disponerar kvalificerade facköversättare: Arabiska, bosniska, bulgariska, danska, engelska, finska, franska, grekiska, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, kroatiska, nederländska, norska, polska, portugisiska, rumänska, ryska, serbiska, spanska, thailändska, tigrinia, turkiska, tyska, ungerska.

Kvalitetssäkrad facköversättning ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetsarbete. Företaget var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess och GDPR

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Hur mycket kostar en kvalificerad facköversättning?

Ladda upp en tydlig skan av ditt dokument eller en Wordfil i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en professionell facköversättning av ditt dokument. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera högkvalitativ facköversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>