Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning av utdrag ur belastningsregistret online

Auktoriserad översättning av ditt utdrag ur brottsregistret, belastningsregistret mellan 25 språk

När du snabbt behöver få en auktoriserad översättning av utdrag från brottsregistret eller belastningsregistret så är vi svaret. Med över 1 000 certifierade och auktoriserade översättare så kan vi hjälpa dig med att snabbt översätta dina dokument oavsett om det gäller ditt belastningsregister eller något annat dokument. Vi översätter till alla större språk och du kan beställa en översättning till de 25 största direkt online.

Auktoriserad översättning av belastningsregistret online

Vi hanterar alla former av kvalificerad översättning till auktoriserad översättning av ett utdrag av ditt belastningsregister, eventuella domar, avtal, betyg, personbevis etc. och det ofta inom 24 timmar.

Detta får du när du beställer en översättning av ditt utdrag ur belastningsregistret hos The Native Translator

Vi levererar en professionell översättning av ditt belastningsregister. En översättning där språkbruk och terminologi är korrekt, vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet. När din översättning är klar sänder vi en länk där du kan ladda ned din översättning, har du beställt en auktoriserad översättning så kommer den stämplad och klar som PDF, har du beställt ett original så kommer det med posten normalt inom 3-5 dagar beroende på var du bor.

The Native Translator är en ISO certifierad översättningsbyrå

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. I vår kvalitetsgaranti ingår naturligtvis också att om något blivit fel i översättningen så rättar vi utan extra kostnad. Vi följer också strikt reglerna i ISO 27001 som omhandlar informationssäkerhet.

Här kan du se hur mycket det kostar att översätta ett utdrag ur belastningsregistret

Ladda upp ditt utdrag direkt i vår översättningsportal så får du på under 1 minut svar med både pris och förväntad leveranstid. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>