Auktoriserad översättning av universitetsbetyg

Auktoriserad översättning av universitetsbetyg ISO 17100

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Auktoriserat och certifierat
 • Experter på auktoriserad översättning med leverans 24-48H
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Auktoriserade och certifierade översättare för 50 länder

Auktoriserad översättning av universitetsbetyg och examina mellan 30 språk

Behöver du snabbt och enkelt en auktoriserad översättning av ditt universitetsbetyg eller universitetsexamen? Då har du kommit rätt, vi kan hjälpa dig. Med över 1 000 auktoriserade och certifierade översättare så kan vi översätta din examen oavsett språkkombination, online hanterar vi 648 olika språkkombinationer.

Detta får du när du beställer en översättning av ditt universitetsbetyg eller universitetsexamen

Vi levererar en professionell översättning av ditt universitetsbetyg eller universitetsexamen. En översättning där språkbruk och terminologi är korrekt, vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet. När det gäller översättning till engelska förhåller vi oss till UHRFS 2013:6 som definierar terminologin, för övriga språk enligt ISO-standard.

När din översättning är klar sänder vi en länk där du kan ladda ned din översättning, har du beställt en auktoriserad översättning så kommer den stämplad och klar som PDF, har du beställt ett original så kommer det med posten normalt inom 3-5 dagar beroende på var du bor.

The Native Translator är en ISO-certifierad översättningsbyrå

The Native Translator är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Vi lämnar självklart också kvalitetsgaranti på alla våra översättningar. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess och GDPR ISO 27001

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Här kan du se hur mycket det kostar att översätta ditt universitetsbetyg eller universitetsexamen

Ladda upp ditt universitetsbetyg eller universitetsexamen direkt i vår översättningsportal så får du på under 1 minut svar med både pris och förväntad leveranstid. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. Kom ihåg att beställa en auktoriserad översättning, betyg i alla dess former skall alltid översättas av en auktoriserad/certifierad översättare.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla auktoriserad kvalitetsöversättning direkt online.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>