Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning av registerutdrag

Auktoriserad översättning av registerutdrag mellan 30 språk

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på auktoriserad översättning. När du snabbt behöver få en auktoriserad översättning av t.ex. ett registerutdrag så kan vi hjälpa dig. Med över 1 000 certifierade och auktoriserade översättare så kan vi snabbt utföra en auktoriserad översättning och till över 30 språk oavsett om det gäller ett registerutdrag eller något annat juridiskt dokument.

Du kan beställa en auktoriserad översättning av ditt registerutdrag online, vi kan ofta leverera inom 24 timmar

Vi hanterar alla former av kvalificerad översättning inom medicin, teknik eller juridik till auktoriserad översättning av t.ex. domar, avtal, registerutdrag, körkort, pass etc.

Detta får du när du beställer en översättning av ditt registerutdrag hos The Native Translator

Vi levererar en professionell översättning av ditt registerutdrag. En översättning där språkbruk och terminologi är korrekt, vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet. När din översättning är klar sänder vi en länk där du kan ladda ned din översättning, har du beställt en auktoriserad översättning så kommer den stämplad och klar som PDF, har du beställt ett original så kommer det med posten normalt inom 3-5 dagar beroende på var du bor.

The Native Translator är en ISO certifierad översättningsbyrå

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. I vår kvalitetsgaranti imgår också att om något mot förmodan skulle blivit fel så rättar vi naturligtvis utan extra kostnad.

Här kan du se hur mycket det kostar att översätta ditt registerutdrag

Ladda upp ditt registerutdrag direkt i vår översättningsportal  så får du på under 1 minut svar med både pris och förväntad leveranstid. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>