Medicinsk översättning The Native Translator

Översättning av patientjournaler och andra medicinska texter

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Medicinska översättningar
 • Översättare med medicinsk och farmakologisk kompetens
 • Medicinska, medicintekniska och farmaceutiska översättningar
 • Vi översätter medicinska texter till 60 språk

Professionell översättning av patientjournaler

The Native Translator är en ISO 17100-certifierad medicinsk översättningsbyrå och har arbetat med kvalificerad medicinsk, medicinteknisk och farmakologisk översättning sedan 2005. Vi utför fackmässig medicinsk översättning av bland annat patientjournaler direkt online och helt anonymt.

Medicinska facköversättningar ställer mycket höga på kompetens

Medicinsk översättning ställer generellt mycket stora krav på kompetens, terminologiskt kunnande och noggrannhet hos den medicinska översättaren. Våra medicinska översättningar utförs därför alltid av kvalificerade medicinska facköversättare och språkutbildade läkare med expertis inom det aktuella medicinska området.

Översättning av dokument och texter inom medicin och farmakologi 

Medicinska översättningar är ett stort och mycket brett ämnesområde och omfattar allt från avhandlingar, kliniska studier, patientjournaler till marknadsföringsmaterial som t.ex. medicinska hemsidor. Vare sig det handlar om en medicinteknisk broschyr, patientjournaler, forskningsrapporter eller något annat inom det medicinska fackområdet så kan du som kund lita på att vi har rätt kompetens i vårt stora nätverk av medicinska översättare.

Vi översätter patientjournaler till bland annat följande språk

Vi översätter patientjournaler mellan följande språk; Arabiska, bosniska, bulgariska, danska, finska, franska, grekiska, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, kroatiska, nederländska, norska, polska, portugisiska, rumänska, ryska, serbiska, spanska, thailändska, tigrinia, tjeckiska, turkiska, tyska, ungerska.

Kvalitetssäkrad medicinsk översättning ISO 17100

The Native Translator som är en del av The Translator Group, en global översättningsbyrå med säte i utanför Zürich i Schweiz och certifierad enligt ISO 17100 en kvalitetscertifiering specifik för översättningsbyråer. Vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande auktoritet, detta ger dig som kund trygghet. Vi arbetar med några av världens största medicinbolag och i Sverige bland annat med Karolinska institutet, Sahlgrenska och Astra Zeneca.

Sekretess och GDPR ISO 27001

Vi hanterar dagligen känslig information och är naturligtvis alltid mycket noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet. Vi följer normen ISO 27001 och lever i alla avseenden upp till GDPR förordningen från maj 2018 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Behöver du mer information eller vill du beställa en översättning av din patientjournal?

Ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en medicinsk översättning. Du kan beställa en översättning av t.ex. en patientjournal och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100-certifierad medicinsk översättningsbyrå specialiserad på översättning av medicinska texter och dokument.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>