Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning av grundskolebetyg online

Auktoriserad översättning av grundskolebetyg mellan 30 språk 

När du snabbt behöver få en auktoriserad eller certifierad översättning av ditt grundskolebetyg så är The Native Translator lösningen. Med över 1 000 certifierade och auktoriserade översättare så kan vi hjälpa dig med att snabbt, ofta inom 24 timmar, översätta din grundskolebetyg oavsett språkkombination.

Vi levererar ditt betyg direkt till skolans antagningsenhet

Antagningsenheterna, speciellt på amerikanska skolor kräver ofta att översättningen sänds direkt från översättaren eller översättningsbyrån till skolan, detta gör vi utan extra kostnad.

Auktoriserad översättning av grundskolebetyg online

Vi hanterar alla former av kvalificerad översättning inom medicin, teknik eller juridik till auktoriserad översättning av t.ex. domar, avtal, registerutdrag, körkort, betyg, personbevis etc.

Detta får du när du beställer en översättning av ditt grundskolebetyg hos The Native Translator

Vi levererar en professionell översättning av ditt grundskolebetyg. En översättning där språkbruk och terminologi är korrekt, vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet. När din översättning är klar sänder vi en länk där du kan ladda ned din översättning, har du beställt en auktoriserad översättning så kommer den stämplad och klar som PDF, har du beställt ett original så kommer det med posten normalt inom 3-5 dagar beroende på var du bor.

The Native Translator är en ISO certifierad översättningsbyrå

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO  17100. Vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. 

Här kan du se hur mycket det kostar att översätta ditt grundskolebetyg

Ladda upp ditt grundskolebetyg direkt i vår översättningsportal så får du på under 1 minut svar med både pris och förväntad leveranstid. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. Kom ihåg att beställa en auktoriserad översättning, betyg skall alltid översättas av en auktoriserad/certifierad översättare.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla auktoriserad kvalitetsöversättning direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>