Översättning från tyska till svenska

Professionell översättning från tyska till svenska

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
  • Ramavtal med fördelar
  • Storkundsrabatt
  • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
  • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
  • ISO 17100-certifierad
  • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
  • Miljöarbete enligt ISO 14001
  • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Översättning av dokument
  • Medicinska, juridiska, tekniska, finansiella dokument
  • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
  • Översättningar av alla slag till 60 språk

Professionell översättning från tyska till svenska inom juridik, ekonomi, medicin samt teknik

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera högkvalitativ översättning bl.a. från tyska till svenska. Vi översätter mellan 30 språk, över 800 språkkombinationer bland dem från tyska till svenska direkt online och mellan tyska och över 100 andra språk via vår partner The Business Translator som är en traditionell översättningsbyrå.

Auktoriserad översättning från tyska till svenska

Juridiska och finansiella dokument måste oftast översättas av en auktoriserad översättare för att accepteras. Vi utför auktoriserad översättning från tyska till svenska men också från tyska till över 30 andra språk. När du beställer en auktoriserad översättning från tyska till svenska hos oss så kommer den att utföras av en översättare som är auktoriserad av Kammarkollegiet.

Våra tyska översättare är universitetsutbildade och arbetar branschspecifikt

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.

Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt svenska modersmål.

Tysk översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator är certifierad enligt ISO 17100 och vårt arbete kontrolleras löpande av Austrian Standards. Att vi är ISO 17100 certifierade innebär att vi följer strikta procedurer för att kvalitetssäkra våra översättningar. Vår kvalitetsgaranti innebär också att om något mot förmodan blivit felaktigt översatt så rättar vi självklart omedelbart utan ytterligare kostnad. Du kan läsa mer om våra certifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Behöver du mer information eller vill du beställa översättning från tyska till svenska?

Ladda upp ditt dokument här får du offert på översättning från tyska till svenska. Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100-certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad tysk översättning direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
  • ISO 17100-certifierad
  • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
  • Miljöarbete enligt ISO 14001
  • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>