Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning av CV online

Professionell översättning av CV mellan 30 språk online

När du snabbt behöver få en professionell översättning av ditt CV så kan vi hjälpa dig. Med över 5 500 professionella översättare så kan vi snabbt och professionellt översätta dina dokument oavsett om det gäller ett CV ett betyg eller något annat dokument som t.ex. ett personligt brev.

Auktoriserad översättning av CV och ansökningshandlingar

Vi hanterar alla former av kvalificerad översättning t.ex. översättning av ansökningshandlingar, personliga brev, CV, betyg mm. till över 30 språk. The Native Translator är en ISO 17100 certifierad global översättningsbyrå bl.a. specialiserad på att hjälpa människor in i studier eller nya arbeten utomlands.

Detta får du när du beställer en översättning av ditt CV hos The Native Translator

Vi levererar en professionell översättning av ditt CV. En översättning där språkbruk och terminologi är korrekt, vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet. När din översättning är klar sänder vi en länk där du kan ladda ned din översättning, har du beställt en auktoriserad översättning så kommer den stämplad och klar som PDF, har du beställt ett original så kommer det med posten normalt inom 3-5 dagar beroende på var du bor.

The Native Translator är en ISO certifierad översättningsbyrå

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. 

Här kan du se hur mycket det kostar att översätta ditt CV

Ladda upp ditt CV direkt i vår översättningsportal så får du på under 1 minut svar med både pris och förväntad leveranstid. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>