Auktoriserad översättning av betyg

Auktoriserad översättning av betyg online

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Auktoriserat och certifierat
 • Experter på auktoriserad översättning med leverans 24-48H
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Auktoriserade och certifierade översättare för 50 länder

Auktoriserad översättning av betyg mellan 30 språk online

Om du vill arbeta eller studera utomlands så behöver du nästan alltid kunna presentera dina kvalifikationer med en översättning av ditt/dina betyg. Betyg måste precis som alla andra juridiska dokument alltid översättas av en auktoriserad eller certifierad översättare.

The Native Translator är en ISO 17100-certifierad översättningsbyrå specialiserad på bland annat auktoriserad översättning. Vi utför auktoriserad översättning av betyg till bl.a. engelska, tyska, franska, spanska, italienska och fler än 25 andra språk. Med över 1 000 certifierade och auktoriserade översättare så kan vi utföra en auktoriserad översättning av ditt betyg mycket snabbt och ofta inom 24 timmar. Vi översätter alla typer av betyg och intyg; grundskolebetyg, gymnasiebetyg och andra former för utbildningsbevis. Antagningsenheterna, speciellt på amerikanska skolor kräver ofta att översättningen sänds direkt från översättningsbyrån till skolan, och det gör vi gärna utan extra kostnad.

Detta får du när du beställer en översättning av ditt betyg hos The Native Translator

Vi levererar en professionell översättning av ditt betyg. En översättning där språkbruk och terminologi är korrekt, vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet. När din översättning är klar sänder vi en länk där du kan ladda ned din översättning, har du beställt en auktoriserad översättning så kommer den stämplad och klar (eller med en affidavit beroende vilket land betyget skall användas i) som PDF, har du beställt ett original så kommer det med posten normalt inom 3-5 dagar beroende på var du bor.

The Native Translator är en ISO certifierad översättningsbyrå

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Här kan du se hur mycket det kostar att översätta ditt betyg

Ladda upp ditt betyg direkt i vår översättningsportal så får du på under 1 minut svar med både pris och förväntad leveranstid. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. Kom ihåg att beställa en auktoriserad översättning, betyg skall alltid översättas av en auktoriserad/certifierad översättare.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla auktoriserad kvalitetsöversättning direkt online.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>