Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning av utländska betyg ISO 17100

Auktoriserad översättning av utländska betyg

Har du studerat utanför Sverige och behöver en auktoriserad översättning av ditt utländska betyg så är The Native Translator lösningen. Med över 1 000 auktoriserade och certifierade översättare så kan vi hjälpa dig oavsett språkkombination.

Vi översätter betyg till svenska från nedanstående språk

Vi översätter utländska betyg till svenska från bl.a; följande språk; arabiska, engelska, franska, grekiska, italienska, japanska, kinesiska, nederländska, ryska, spanska, turkiska, tyska m.fl.

Detta får du när du beställer en auktoriserad översättning av ditt utländska betyg hos The Native Translator

Vi levererar en auktoriserad översättning av ditt utländska betyg. En översättning där språkbruk och terminologi är korrekt, vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet. När din översättning är klar sänder vi en länk där du kan ladda ned din översättning, har du beställt en auktoriserad översättning så kommer den stämplad och klar som PDF, har du beställt ett original så kommer det med posten normalt inom 3-5 dagar beroende på var du bor.

The Native Translator är en ISO certifierad översättningsbyrå

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. 

Här kan du se hur mycket en auktoriserad översättning av ditt utländska betyg kostar

Ladda upp ditt utländska betyg eller examen direkt i vår översättningsportal så får du på under 1 minut svar med både pris och förväntad leveranstid. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. Kom ihåg att beställa en auktoriserad översättning, betyg i alla dess former skall alltid översättas av en auktoriserad/certifierad översättare.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla auktoriserad kvalitetsöversättning direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>