Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Kostnadseffektiv och målgruppsanpassad översättning av systemtexter

Vi anpassar din bokningsportal eller ditt IT system till en ny marknad

Vi etablerar ett nytt språklager och anpassar din programvara till en ny marknad. Användarvänliga, målgruppsanpassade systemtexter som gör ditt system lättförståeligt för dina brukare. Vi översätter systemtexter till alla typer av IT system och appar.

Kostnadseffektiva lösningar

Vi använder översättningsverktyg för att kunna erbjuda en kostnadseffektiv översättning. Fördelen är att terminologin blir enhetlig och språkbruket konsekvent. Det skall dock noteras att för att kunna etablera bra systemtexter så måste orden/fraserna ofta ses i sin context för att översättas korrekt.

Snabba leveranser

Tillsammans med ett team av översättare och en dedikerad projektledare erbjuder vi korta leveranstider och möter våra kunders kvalitetskrav. Vi hanterar översättning av systemtexter till över 100 språk också de lite mer exotiska.

Kvalitetsgaranti på alla våra översättningar ISO 17100

Våra översättare och translatorer har universitetsutbildning som översättare och lång erfarenhet av kvalificerad teknisk översättning. Vår organisation är certifierad enligt ISO 17100 med Austrian Standards som certifierande auktoritet och vi lämnar kvalitetsgaranti på alla våra översättningar.

Sekretess

Vi tillämpar sträng sekretess vad gäller all information som kommer oss tillhanda i samband med uppdrag. All vår personal såväl projektledare, översättare som administrativ personal är bundna av strikta sekretessavtal. Vi tillämpar reglerna i ISO 27001 strikt.

Behöver du mer information eller vill du beställa en översättning av systemtexter?

Ladda upp ditt dokument här får du en offert på översättning av systemtexter.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad teknisk översättningsbyrå specialiserad på översättning av tekniska texter och dokument.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>