Översättning av pressmeddelanden

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättning av pressmeddelanden online

Professionell översättning av pressmeddelanden

Pressmeddelanden behöver översättas och målgruppsanpassas. Detta kräver ofta översättare som har branschkännedom och produktkunskap. Varje varumärke och produktområde har sin egen terminologi och översättaren måste noggrant sätta sig in i varje målgrupps ordval och tonalitet.

När du behöver en professionell översättning av ett pressmeddelande som är anpasset till din specifika målgrupp så kan vi hjälpa dig. Med över 5 500 professionella översättare så har vi de resurser som krävs för att översätta dina texter. Vi har översättare med kompetens inom alla fackområden så oavsett ämnesområde så kan vi snabbt lösa ditt behov. Vi översätter pressmeddelanden till 30 av de mest frekventa språken direkt online.

Vi översätter pressmeddelanden till fler än 30 språk

Vi hanterar alla former av kvalificerad översättning till följande språk: Arabiska, bosniska, bulgariska, danska, finska, franska, grekiska, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, kroatiska, nederländska, norska, polska, portugisiska, rumänska, ryska, serbiska, spanska, thailändska, tigrinia, tjeckiska, turkiska, tyska, ungerska.

Översättning med kvalitetsgaranti ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är för oss en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Här du beställa en översättning av ett pressmeddelande.

Ladda upp ditt dokument här kan du få en offert på en auktoriserad översättning av ett pressmeddelande. Representerar du ett företag eller har ett större dokument som skall översättas så föreslår vi att du kontaktar oss på e-post.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>