Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättning av pressmeddelanden online

Professionell översättning av pressmeddelanden

När du snabbt behöver få en professionell översättning av ett pressmeddelande så kan vi hjälpa dig. Med över 5 500 professionella översättare så har vi de resurser som krävs för att översätta dina texter. Vi har översättare med kompetens inom alla fackområden så oavsett ämnesområde så kan vi snabbt lösa ditt behov. Vi översätter pressmeddelanden till 30 av de mest frekventa språken direkt online.

Översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator är certifierad enligt ISO 17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande auktoritet detta ger dig som kund en stor trygghet. Att vi är ISO 17100 certifierade innebär att vi följer strikta procedurer för att kvalitetssäkra de översättningar som vi utför. Vår kvalitetsgaranti innebär också att om något mot förmodan blivit felaktigt översatt så rättar vi självklart utan ytterligare kostnad. Du kan läsa mer om våra certifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess och det gäller naturligtvis också dina dokument och texter.

Behöver du mer information eller vill du beställa översättning av ett pressmeddelande?

Ladda upp ditt dokument här får du en offert på en auktoriserad översättning av försäkringshandlingar.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>