Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Vi är experter på att kostnadseffektivt översätta tekniska manualer

Vi skapar målgruppsanpassade tekniska manualer

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå bl.a. specialiserad på att översätta tekniska och medicintekniska manualer. Vi har lång erfarenhet av att skapa användarvänliga, målgruppsanpassade manualer, manualer som till både till sin utformning och sitt språk är lätta att förstå och använda för just din specifika målgrupp. Den använda terminologin måste vara lättförståelig för den tilltänkta användaren och manualen strukturerad så att den är lättanvändlig även för en brukare utan kompetens inom ämnesområdet.

Kostnadseffektiva lösningar

Vi använder översättningsverktyg och kundspecifika terminologidatabaser för att kunna erbjuda en kostnadseffektiv översättning av manualer. Fördelen är att översättningsarbetet går snabbare, blir billigare och inte minst så blir terminologin konsekvent mellan alla de texter vi översätter för dig också nästa gång du beställer en översättning hos oss.

Översättning av manualer i Indesign

Indesign är en av de mesta använda programvarorna för att skapa layout till trycksaker som tekniska manualer online och offline. Vi har lång erfarenhet av att arbeta i Indesign och kan tack vare vår DTP avdelning både översätta direkt i men också hjälpa er att skapa manualprodukter direkt i Indesign.

Snabba leveranser

Tillsammans med ett team med översättare och en dedikerad projektledare erbjuder vi korta leveranstider och möter våra kunders kvalitetskrav.

Kvalitetssäkrad översättning av manualer i enlighet med ISO 17100

Våra översättare och translatorer har universitetsutbildning som översättare och lång erfarenhet av kvalificerad teknisk översättning. Vår organisation är certifierad enligt ISO 17100 med Austrian Standards som certifierande auktoritet och vi lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på alla våra översättningar.

Sekretess

Vi tillämpar sträng sekretess vad gäller all information som kommer oss tillhanda i samband med uppdrag. All vår personal såväl projektledare, översättare som administrativ personal är bundna av strikta sekretessavtal.

Behöver du mer information eller vill du beställa översättning av en manual?

Ladda upp ditt dokument här får du en offert på översättning av en manual men du kan också kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad teknisk översättningsbyrå specialiserad på översättning av tekniska texter och dokument.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>