Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Vi är experter på kostnadseffektiv översättning av handböcker

Vi skapar målgruppsanpassade handböcker från grunden

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på kvalificerad översättning. Vi kan hjälpa dig med att inte bara översätta dina handböcker utan också att skapa dem helt från grunden. Användarvänliga och målgruppsanpassade tekniska handböcker, handböcker som till både till sin utformning och språk är lätta att förstå och använda för din specifika målgrupp. Vi säkrar att den använda terminologin är lättförståelig och att manualen strukturerad så att den är lättanvändlig även för en brukare helt utan kompetens inom ämnesområdet. Vi använder vår unika kompetens från flygindustrin som bas för vår produktion.

Kostnadseffektiva lösningar

Vi använder översättningsminnen som Trados för att kunna erbjuda kostnadseffektiva översättningar av handböcker. Fördelen är att terminologin blir enhetlig och språkbruket konsekvent men det finns risker med att använda översättningsminnen och det är att översättningarna inte ses som delar i ett större sammanhang, utan att översättningarna bara görs på meningsnivå, vi är väldigt medvetna om detta och hanterar denna problematik. 

Översättning av handböcker i Indesign

Indesign är en ofta använd programvara för att skapa layout till trycksaker som handböcker och manualer. Vi har lång erfarenhet av att arbeta i Indesign och kan tack vare vår DTP enhet både översätta direkt i men också hjälpa er att skapa handböcker direkt i Indesign.

Snabba leveranser

Vi sätter samman ett team av översättare och en dedikerad projektledare som effektivt löser översättningsuppdraget och därför kan vi erbjuda korta leveranstider och möta våra kunders kvalitetskrav.

Kvalitetsgaranti på alla våra översättningar

Våra översättare har naturligtvis universitetsutbildning som översättare och lång erfarenhet av teknisk översättning. Hela vår organisation är certifierad enligt ISO 17100 med Austrian Standards som certifierande auktoritet och vi lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på alla våra översättningar.

Behöver du mer information eller vill du beställa en översättning av din handbok?

Ladda upp ditt dokument här får du en offert på översättning av en handbok.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad teknisk översättningsbyrå specialiserad på översättning av tekniska texter och dokument.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>