Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättning av börsmeddelanden online

Professionell översättning av börsmeddelanden

När du snabbt behöver få en professionell översättning av ett börsmeddelande så kan vi hjälpa dig. Med över 5 000 professionella finansiella och juridiska översättare så har vi de resurser som krävs för att snabbt översätta dina texter. Vi översätter börsmeddelanden och andra finansiella och juridiska texter till engelska och 30 av de mest frekventa språken.

Auktoriserad finansöversättning online

Vi hanterar alla former av kvalificerad översättning inom finans och juridik samt auktoriserad översättning av dokument som kräver det.

Finansiell och juridisk facköversättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator är certifierad enligt ISO 17100 och vårt arbete kontrolleras löpande av Austrian Standards. Att vi är ISO 17100 certifierade innebär att vi följer strikta procedurer för att kvalitetssäkra de översättningar som vi utför. Vår kvalitetsgaranti innebär också att om något mot förmodan blivit felaktigt översatt så rättar vi självklart utan ytterligare kostnad. Du kan läsa mer om våra certifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess och det gäller naturligtvis också dina dokument och texter. Vi följer reglerna i ISO 27001 om informationshantering strikt.

Behöver du mer information eller vill du beställa översättning av ett börsmeddelande?

Ladda upp ditt dokument här får du en offert på översättning av ett börsmeddelande.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>