Översättning av arbetsintyg till engelska

Auktoriserad översättning av arbetsintyg till engelska

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Auktoriserat och certifierat
 • Experter på auktoriserad översättning med leverans 24-48H
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Auktoriserade och certifierade översättare för 50 länder

Vi utför auktoriserad översättning av arbetsintyg till engelska direkt online

Behöver du hjälp med en auktoriserad översättning av ett arbetsintyg? Då har du kommit rätt, vi utför auktoriserad och certifierad översättning av arbetsintyg till över 60 språk bland dem engelska, tyska, franska spanska med flera.

The Native Translator är en ISO 17100-certiferad översättningsbyrå specialiserad på enkel, prisvärd och lättillgänglig kvalificerad översättning för både företag och privatpersoner. Vi utför auktoriserad översättning av betyg och olika typer av intyg bland annat arbetsintyg, CV mm. och detta smidigt och bekvämt direkt online. Du laddar upp ditt dokument i vår portal och på under 1 minut så har du både fast pris och förväntad leveranstidpunkt. Översättningen av ditt arbetsintyg utföres av en auktoriserad översättare som är auktoriserad av Kammarkollegiet i Sverige eller översättare certifierad av motsvarande myndighet eller organisation i det land där översättningen skall användas.

Alla våra översättare är universitetsutbildade och översätter till sitt modersmål

Kvaliteten på en översättning bestäms av några få viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.
Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Juridisk facköversättning med kvalitetsgaranti ISO 17100

Behöver du en kvalitetssäkrad översättning av ett arbetsintyg? Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001.  Du kan läsa mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är vår etiska standard

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer den nya normen ISO 27000 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Behöver du mer information eller vill du beställa en översättning ditt arbetsintyg till engelska??

Ladda upp ditt dokument här får du offert på översättning av ett hyreskontrakt. Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning (vi är PCI Security Standards certifierade).

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning av betyg och intyg direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>