Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning av arbetsintyg till engelska

Vi utför auktoriserad översättning av arbetsintyg till engelska direkt online

The Native Translator är specialiserad på enkel, prisvärd och lättillgänglig kvalificerad översättning för både företag och privatpersoner.

Vi utför auktoriserad översättning av betyg och olika typer av intyg bland annat arbetsintyg, CV mm. och detta smidigt och bekvämt direkt online. Du laddar upp ditt dokument i vår portal och på under 1 minut så har du både fast pris och förväntad leveranstidpunkt. Översättningen av ditt arbetsintyg utföres av en auktoriserad översättare som är auktoriserad av Kammarkollegiet i Sverige eller översättare certifierad av motsvarande myndighet eller organisation i det land där översättningen skall användas.

Alla våra översättare är universitetsutbildade och översätter till sitt modersmål

Kvaliteten på en översättning bestäms av några få viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.
Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Juridisk facköversättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator är certifierad enligt ISO 17100 och vårt arbete kontrolleras löpande av Austrian Standards. Att vi är ISO 17100 certifierade innebär att vi följer strikta procedurer för att kvalitetssäkra våra översättningar. Vår kvalitetsgaranti innebär också att om något mot förmodan blivit felaktigt översatt så rättar vi självklart utan ytterligare kostnad. Du kan läsa mer om våra certifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Behöver du mer information eller vill du beställa översättning av ett arbetsintyg till engelska?

Ladda upp ditt dokument här får du offert på översättning av ett arbetsintyg till engelska.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning av betyg och intyg direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>