Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning av arbetsinstruktioner

Vi utför översättning av arbetsinstruktioner och säkerhetsföreskrifter till 25 språk direkt online

The Native Translator är specialiserad på prisvärd och lättillgänglig kvalificerad översättning för både företag och privatpersoner online.

Vi utför översättning av arbetsinstruktioner till fler än 25 språk men också andra typer av HR relaterade dokument och detta smidigt och bekvämt direkt online. Du laddar upp ditt dokument i vår portal och inom 1 minut så har du både ett fast pris och förväntad leveranstidpunkt. Översättningen av dina arbetsinstruktioner eller säkerhetsföreskrifter utföres av en professionell översättare som har målspråket som modersmål.

Våra översättare är universitetsutbildade och översätter endast till sitt modersmål

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.
Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Vi översätter arbetsinstruktioner med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator är certifierad enligt ISO 17100 och vårt arbete kontrolleras löpande av Austrian Standards. Att vi är ISO 17100 certifierade innebär att vi följer strikta procedurer för att kvalitetssäkra våra översättningar. Vår kvalitetsgaranti innebär också att om något mot förmodan blivit felaktigt översatt så rättar vi självklart omedelbart utan ytterligare kostnad. Du kan läsa mer om våra certifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Behöver du mer information eller vill du beställa översättning av arbetsinstruktioner?

Ladda upp ditt dokument här får du en offert på översättning av arbetsinstruktioner och säkerhetsföreskrifter.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning till 25 språk direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>