Översätta medarbetarhandbok

Vi översätter din medarbetarhandbok till engelska och 25 andra språk

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Översättning av dokument
 • Medicinska, juridiska, tekniska, finansiella dokument
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Översättningar av alla slag till 60 språk

Vi översätter er medarbetarhandbok och andra HR dokument till engelska och över 25 andra språk

The Native Translator är en ISO 17100-certifierad översättningsbyrå specialiserad på kvalificerad översättning. Vi hjälper företag, myndigheter och privatpersoner med att kommunicera med medarbetare, kunder och andra intressenter globalt.

Vi översätter medarbetarhandböcker och andra HR dokument och instruktioner och detta smidigt och bekvämt direkt online. Du laddar upp ditt dokument i vår portal och på under 1 minut så har du både ett fast pris och en förväntad leveranstidpunkt. Översättningen av utföres av professionell översättare som är specialiserade på den här typen av dokument och som förstår att göra texten målgruppsanpassad.

Våra översättare är universitetsutbildade och översätter naturligtvis endast till sitt modersmål

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre mycket viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.
Det finns inga genvägar, det går inte att producera en kvalificerad översättning om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Vi översätter medarbetarhandböcker till bland annat följande språk

Vi översätter er medarbetarhandbok till bl.a. följande språk; Arabiska, amhariska, bosniska, bulgariska, danska, dari, engelska, farsi, finska, franska, grekiska, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, kroatiska, nederländska, norska, pashto, polska, portugisiska, rumänska, ryska, serbiska, somaliska, spanska, thailändska, tigrinia, tjeckiska, turkiska, tyska, ungerska, urdu.

Vi översätter er medarbetarhandbok med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator är certifierad enligt ISO 17100 och vårt arbete kontrolleras löpande av certifierande myndighet. Att vi är ISO 17100-certifierade innebär att vi följer strikta procedurer för att kvalitetssäkra våra översättningar. Vår kvalitetsgaranti innebär också att om något mot förmodan blivit felaktigt översatt så rättar vi självklart omedelbart utan ytterligare kostnad. Du kan läsa mer om våra certifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar och alla våra medarbetare är självklart bundna av sekretessavtal.

Vad kostar det att översätta en medarbetarhandbok?

Ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en juridisk översättning. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. Om du representerar ett företag och önskar att bli fakturerad så kontaktar du oss på email.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en ISO 17100-certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>