Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från engelska till svenska

Professionell facköversättning och auktoriserad översättning från engelsk till svenska inom juridik, finans, medicin, teknik samt generella texter ISO 17100

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera högkvalitativ översättning från engelska till svenska. Vi utför facköversättning och auktoriserad översättning bland annat från engelska till svenska direkt online men mellan engelska och över 100 språk via vår partner  The Business Translator som är en traditionell översättningsbyrå.

Auktoriserad översättning från engelska till svenska

Här kan du beställa en auktoriserad översättning från engelska till svenska av juridiska och finansiella dokument och texter. Vi använder alltid auktoriserade översättare från engelska till svenska och som bor och lever i Sverige och är auktoriserade av Kammarkollegiet.

Våra engelska översättare är universitetsutbildade och arbetar branschspecifikt

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.

Det finns inga genvägar, det går inte att producera en engelsk – svensk översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella översättare med fackkompetens inom det specifika fackområde de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt svenska modersmål.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal såväl översättare som administrativ personal är bundna av sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Behöver du mer information eller vill du beställa översättning från engelska till svenska?

Ladda upp ditt dokument här får du offert på översättning från engelska till svenska.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad engelsk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>