Auktoriserad översättning till norska

Behöver du en auktoriserad översättning till norska? Vi är specialister på auktoriserad översättning!

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Auktoriserat och certifierat
 • Experter på auktoriserad översättning med leverans 24-48H
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Auktoriserade och certifierade översättare för 50 länder

Auktoriserad översättning till norska ISO 17100

Behöver du en auktoriserad översättning till norska av ett juridiskt eller finansiellt dokument? Då har du kommit rätt, vi är specialiserade på auktoriserad översättning och arbetar sedan 2005 med auktoriserad översättning bland annat till norska. Dokument som typiskt måste översättas av en auktoriserad översättare är domslut, finansiella dokument som kvartalsrapporter och börsmeddelanden, juridiska dokument som avtal och kontrakt, registerdokument, betyg och intyg av olika slag.

Våra översättare är auktoriserade av Kammarkollegiet i Sverige och Handelshögskolan i Bergen. Vi eftersträvar att så långt möjligt använda översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas, dvs. om du beställer en auktoriserad översättning till norska så kommer den att med största sannolikhet att göras av en auktoriserad norsk översättare med auktorisation från Handelshögskolan.

Auktoriserad översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator var en av de första översättningsbyråerna globalt som blev certifierade. Redan 2011 genomgick vi certifieringsprocessen och från 2015 är vi certifierade enligt den då helt nya ISO 17100 som är en kvalitetscertifiering specifik för översättningsbyråer. Med vår kvalitetscertifiering följer ett löfte till dig som kund att vi garanterar kvaliteten på de översättningar som vi levererar och skulle något bli fel så rättar vi det omgående.

Detta får du när du beställer en auktoriserad översättning till norska hos The Native Translator

Våra översättare är professionella universitetsutbildade översättare med norska som modersmål. De är dessutom specialiserade inom det ämnesområde de översätter och förstår texten och kan terminologin. Vi levererar en auktoriserad översättning till norska av högsta kvalitet där språkbruk och terminologi är korrekt. Vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet.

Sekretess är vår etiska standard

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 och kraven i GDPR för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Här beställer du en auktoriserad översättning till norska

Välj källspråk och målspråk och ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal. 3 snabba steg och på under en minut så vet du vad din översättning kostar och när vi förväntar att kunna leverera. Vi accepterar Word, PDF, TIF och flera andra format. Behöver du mer information så kontaktar du oss dygnet runt på e-post.

Vilka är vi?

The Native Translator är en global ISO 17100-certifierad översättningsbyrå specialiserad på högkvalitativ översättning. Hos oss kan du kan beställa en kvalificerad facköversättning eller en auktoriserad översättning mellan de 30 största språken direkt online.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>