Översättning försäkringshandlingar

Auktoriserad översättning av försäkringshandlingar

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Juridiska facköversättningar
 • Erfarna juridiska översättare
 • Advokatbyråer, juridiska avdelningar, myndigheter, privatpersoner
 • Auktoriserade översättningar till 50 språk

Har du varit med om en olycka i utlandet och behöver översätta försäkringsdokument?

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på professionell facköversättning och auktoriserad översättning av juridiska och finansiella texter och dokument häribland försäkringshandlingar, skaderapporter, polisanmälningar med mera och direkt online.

Auktoriserade översättare och juridiska facköversättare

Våra översättningar utförs av erfarna facköversättare och auktoriserade översättare med lång erfarenhet av juridisk översättning, de har en djupgående ämneskompetens och kan terminologin. Unikt för oss är också att vi endast använder "native translators" dvs. våra översättare översätter enbart till sitt modersmål.

Vi översätter försäkringshandlingar mellan bland annat följande språk

Vi översätter försäkringshandlingar mellan bl.a. följande språk; Arabiska, amhariska, bosniska, bulgariska, danska, dari, engelska, farsi, finska, franska, grekiska, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, kroatiska, nederländska, norska, pashto, polska, portugisiska, rumänska, ryska, serbiska, somaliska, spanska, thailändska, tigrinia, tjeckiska, turkiska, tyska, ungerska, urdu.

Auktoriserad översättning av försäkringshandlingar.

Vi hanterar alla former av kvalificerad facköversättning inom finans och juridik samt auktoriserad översättning av dokument som kräver det. Vi använder översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet men också översättare auktoriserade av myndigheter eller organisationer i det land där översättningen skall användas, det kan vara ATA i USA, ITI i Storbritannien, domstolar i Frankrike eller Tyskland eller som i Spanien där Utrikesdepartementet auktoriserar översättare.

Juridisk facköversättning med kvalitetsgaranti ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är för oss en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Här du beställa en auktoriserad översättning av försäkringshandlingar?

Ladda upp ditt dokument här kan du få en offert på en auktoriserad översättning av era försäkringshandlingar. Representerar du ett företag eller har ett större dokument som skall översättas så föreslår vi att du kontaktar oss på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera högkvalitativ juridisk översättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>