Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning av betyg till tyska direkt online

Här kan du bekvämt, enkelt och direkt online beställa en auktoriserad översättning av ditt grundskole-, gymnasie- eller universitetsbetyg till tyska.

Så här beställer du en auktoriserad översättning av ditt betyg:

  1. Skanna in ditt betyg
  2. Ladda upp det i vår översättningsportal
  3. Följ instruktionen och i tre enkla steg har du beställt en auktoriserad översättning av ditt betyg till tyska. Vi kan nästan alltid leverera en auktoriserad översättning av ditt betyg till inom 24 timmar.
  4. Så snart översättningen är klar så sänder vi en email med en länk varifrån du kan ladda ned en PDF av den auktoriserade stämplade översättningen av ditt betyg. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post.

Auktoriserad översättning till tyska av andra typer av dokument

Oavsett dokumenttyp så kan vi hjälpa dig, vi översätter inte enbart betyg utan också avtal, kontrakt, körkort, registerutdrag, personbevis, personliga brev etc.?

Översättning av betyg med kvalitetsgaranti

Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå så följer vi en strikt kvalitetssäkringsprocess för att säkra att den översättning vi levererar till dig är korrekt både språkligt, terminologiskt och så långt möjligt med bibehållen layout. Vi garanterar också att den kommer att accepteras av de skolor i det land där du avser söka en utbildningsplats. Vår kvalitetsgaranti innebär också att om något mot förmodan blivit felaktigt översatt så rättar vi självklart utan ytterligare kostnad. Du kan läsa mer om våra certifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Vill du beställa en översättning av ditt betyg till tyska eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa översättning av ett dokument eller en text, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en certifierad översättningsbyrå specialiserad på kvalificerad översättning direkt online och del av The Translator Group en global översättningsbyrå med översättare i fler än 30 länder.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>