Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning av betyg till spanska online

Kvalitetssäkrad översättning av betyg till spanska

Här kan du, direkt online, beställa en auktoriserad översättning av ditt betyg från svenska till spanska. Våra översättare är godkända och auktoriserade av Kammarkollegiet eller det spanska Utrikesdepartementet.

Så här beställer du en översättning av ditt betyg från svenska till spanska

  1. Skanna in ditt betyg
  2. Ladda upp det i vår översättningsportal
  3. Följ instruktionen och i tre enkla steg har du beställt din auktoriserad översättning till spanska av ditt betyg. Vi kan nästan alltid leverera en auktoriserad översättning av ditt betyg till spanska inom 24 timmar.
  4. Så snart översättningen är klar så sänder vi en email med en länk varifrån du kan ladda ned en PDF av den auktoriserade stämplade översättningen av ditt betyg. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post.

The Native Translator utför översättning av betyg till  spanska direkt online, översättningar som accepteras av skolor och universitet i hela den spansktalande världen utan att dessa skall notariseras.

Spansk översättning du kan lita på

Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå så följer vi naturligtvis en mycket strikt kvalitetssäkringsprocess, detta för att säkra att den översättning vi levererar till dig har en korrekt terminologi och inte minst att den accepteras av de skolor i det land där du avser söka en utbildningsplats. Vi kan garantera detta då vi alltid använder översättare som är godkända och auktoriserade av Kammarkollegiet alternativt Utrikesdepartemenet i Spanien.

Auktoriserad översättning av andra typer av dokument

Oavsett dokumenttyp så kan vi hjälpa dig. Vi översätter inte enbart uppehållstillstånd utan också avtal, domar, kontrakt, körkort, registerutdrag, personbevis mm.

Hos oss får du kvalitetsgaranti på din översättning

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som certifierande auktoritet detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. De översättningar som vi levererar är både språkligt och terminologiskt korrekta.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och upprätthåller naturligtvis alltid en strikt sekretess. 

Behöver du mer information eller vill du beställa en auktoriserad översättning av ditt betyg till spanska?

Ladda upp ditt dokument här får du en offert på en auktoriserad översättning av ditt betyg.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en certifierad översättningsbyrå specialiserad på kvalificerad översättning direkt online och del av The Translator Group en global översättningsbyrå med översättare i fler än 30 länder.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>