Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning av betyg till franska direkt online

Kvalitetssäkrad översättning av betyg till franska

Här kan du, direkt online, beställa en auktoriserad översättning av ditt grundskole-, gymnasie- eller universitetsbetyg från svenska till franska men också från engelska och 25 andra språk.

Så här beställer du en översättning av ditt betyg från svenska till franska

  1. Skanna in ditt betyg
  2. Ladda upp det i vår översättningsportal
  3. Följ instruktionen och i tre enkla steg har du beställt din auktoriserad översättning till franska av ditt betyg. Vi kan nästan alltid leverera en auktoriserad översättning av ditt betyg inom 24 timmar.
  4. Så snart översättningen är klar så sänder vi en email med en länk varifrån du kan ladda ned en PDF av den auktoriserade stämplade översättningen av ditt betyg. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post.

The Native Translator utför översättning av betyg till franska direkt online, översättningar som accepteras av skolor och universitet i Frankrike utan att dessa skall notariseras.

Professionell kvalitet som du kan lita på

Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå så följer vi naturligtvis en strikt kvalitetssäkringsprocess, allt för att säkra att den översättning vi levererar till dig är korrekt både språkligt och terminologiskt och vi garanterar att den accepteras av skolor i Frankrike. Vi kan garantera detta då vi alltid använder översättare som är godkända och certifierade i Frankrike.

Auktoriserad översättning till franska av andra typer av dokument

Oavsett dokumenttyp så kan vi hjälpa dig. Vi översätter inte enbart betyg till franska utan också avtal, domar, kontrakt, körkort, registerutdrag, personbevis mm.

Hos oss får du kvalitetsgaranti på översättningen av ditt betyg

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som certifierande auktoritet detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. De översättningar som vi levererar är både språkligt och terminologiskt korrekta.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och upprätthåller naturligtvis alltid en strikt sekretess. 

Behöver du mer information eller vill du beställa en auktoriserad översättning av ditt betyg till franska?

Ladda upp ditt dokument här får du en offert på en auktoriserad översättning av ditt betyg till franska.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en certifierad översättningsbyrå specialiserad på kvalificerad översättning direkt online och del av The Translator Group en global översättningsbyrå med översättare i fler än 30 länder.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>