Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning av betyg till engelska direkt online

Vi levererar en auktoriserad översättning av ditt betyg ofta under 24 timmar

Här kan du enkelt, bekvämt och direkt online beställa en auktoriserad översättning av ditt betyg till engelska. Vi översätter alla former av betyg; grundskolebetyg, gymnasiebetyg, universitetsbetyg och examina till engelska och över 30 andra språk.

Så här beställer du en översättning av ditt betyg

  1. Skanna in ditt betyg
  2. Ladda upp det i vår översättningsportal
  3. Följ instruktionen och i tre enkla steg har du beställt din auktoriserad översättning av ditt betyg. Vi kan nästan alltid leverera en auktoriserad översättning av ditt betyg till engelska inom 24 timmar.
  4. Så snart översättningen är klar så sänder vi en email med en länk varifrån du kan ladda ned en PDF av den auktoriserade stämplade översättningen av ditt betyg. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post.

Vi levererar översättningen direkt till skolans antagningsenhet

Antagningsenheterna, på t.ex. amerikanska High Schools och Universitet kräver ofta att översättningen sänds direkt från översättningsbyrån till skolan, detta gör vi naturligtvis utan extra kostnad.

Vi använder alltid lokalt auktoriserade översättare

Om du skall studera i USA och därför behöver översätta ditt betyg till engelska så använder vi en av våra amerikanska översättare som bor, lever och är auktoriserade i USA. Detta innebär att översättningen inte behöver notariseras hos Notarius Publicus utan den accepteras direkt av skolan, därmed går hela processen snabbare och blir också väsentligt billigare. Detsamma gäller naturligtvis om du skall studera i Australien, Canada, eller Storbritannien.

Hos oss får du kvalitetsgaranti på din översättningen av ditt betyg

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som certifierande auktoritet detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. De översättningar som vi levererar är både språkligt och terminologiskt korrekta.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och upprätthåller naturligtvis alltid en strikt sekretess. 

Behöver du mer information eller vill du beställa en auktoriserad översättning av ditt betyg?

Ladda upp ditt dokument här får du en offert på en auktoriserad översättning av ditt betyg till engelska.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>