Auktoriserad översättare till grekiska

Söker du en auktoriserad översättare till grekiska

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Auktoriserat och certifierat
 • Experter på auktoriserad översättning med leverans 24-48H
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Auktoriserade och certifierade översättare för 50 länder

Behöver du snabbt en auktoriserad översättning till grekiska?

Då har du kommit rätt, vi är specialiserade på auktoriserad översättning och arbetar sedan 2005 med auktoriserad översättning bland annat till grekiska. Dokument som typiskt måste översättas av en auktoriserad grekisk översättare är finansiella dokument som kontoutdrag, kvartalsrapporter och börsmeddelanden, juridiska dokument som avtal och kontrakt, domslut, registerdokument, betyg och intyg av olika slag.

Våra översättare är auktoriserade av Kammarkollegiet i Sverige eller auktoriserade i Grekland. Vi eftersträvar att så långt möjligt använda översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas, dvs. om du beställer en auktoriserad översättning till grekiska så kommer den att med största sannolikhet att göras av en översättare som är auktoriserad i Grekland. I Grekland måste alla översättningar notariseras hos advokat eller notarie. De översättningar som vi utför accepteras av domstolar, myndigheter och skolor i Grekland.

Auktoriserad översättning till grekiska med kvalitetsgaranti

The Native Translator var en av de första översättningsbyråerna globalt som blev certifierade. Redan 2011 genomgick vi certifieringsprocessen och från 2015 är vi certifierade enligt den då helt nya ISO 17100 som är en kvalitetscertifiering specifik för översättningsbyråer. Med vår kvalitetscertifiering följer ett löfte till dig som kund att vi garanterar kvaliteten på de översättningar som vi levererar och skulle något bli fel så rättar vi det omgående.

Detta får du när du beställer en auktoriserad översättning till grekiska hos The Native Translator

Våra översättare är professionella universitetsutbildade översättare med grekiska som modersmål. De är dessutom specialiserade inom det ämnesområde de översätter och förstår texten och kan terminologin. Vi levererar en auktoriserad översättning till grekiska av högsta kvalitet där språkbruk och terminologi är korrekt. Vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar ofta mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Vi följer kraven i GDPR och ISO 27001 strikt. Auktoriserade översättare har dessutom en lagstadgad tystnadsplikt.

Här beställer du en auktoriserad översättning till grekiska

Välj källspråk och målspråk och ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal. 3 snabba steg och på under en minut så vet du vad en auktoriserad översättning av ditt dokument till gerkiska kommer att kosta och när vi förväntar att kunna leverera. Vi accepterar Word, PDF, TIF och flera andra format. Behöver du mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Vad är The Native Translator

The Native Translator är en global ISO 17100-certifierad översättningsbyrå specialiserad på högkvalitativ översättning. Hos oss kan du kan beställa en kvalificerad facköversättning eller en auktoriserad översättning mellan de 30 största språken bl.a. grekiska direkt online.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>