Auktoriserad översättare till engelska

Söker du en auktoriserad översättare till engelska

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Auktoriserat och certifierat
 • Experter på auktoriserad översättning med leverans 24-48H
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Auktoriserade och certifierade översättare för 50 länder

Behöver du hjälp med en auktoriserad översättning till engelska?

Då har du kommit rätt, vi är specialiserade på auktoriserad översättning och arbetar sedan 2005 med auktoriserad översättning bland annat till engelska. Dokument som typiskt måste översättas av en auktoriserad översättare är finansiella dokument som kontoutdrag, årsredovisningar, skattedokument. Juridiska dokument som adoptionshandlingar, avtal och kontrakt, arvsintyg, domslut, dödsattester, fullmakter, lagfarter, registerdokument, pass, vigselbevis, betyg och intyg och utdrag ur belastningsregistret.

Våra översättare är auktoriserade av Kammarkollegiet i Sverige och lokalt i Australien, Kanada, Nya Zeeland, Storbritannien och USA beroende på var översättningen skall användas. Vi eftersträvar att så långt möjligt använda översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas, dvs. om du beställer en auktoriserad översättning till engelska  och den skall användas i Australien så använder vi en översättare som är auktoriserad i Australien. Kom ihåg när du beställer att ange i vilket land din översättning skall användas. De översättningar som vi utför accepteras naturligtvis både av skolor, domstolar och myndigheter i mottagarlandet.

Auktoriserad översättning til engelska med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator var en av de första översättningsbyråerna globalt som blev certifierade. Redan 2011 genomgick vi certifieringsprocessen och från 2015 är vi certifierade enligt den då helt nya ISO 17100 som är en kvalitetscertifiering specifik för översättningsbyråer. Med vår kvalitetscertifiering följer ett löfte till dig som kund att vi garanterar kvaliteten på de engelska översättningar som vi levererar och skulle något blivit fel så rättar vi det omgående.

Detta får du när du beställer en auktoriserad översättning till engelska hos The Native Translator

Våra översättare är professionella universitetsutbildade översättare med engelska som modersmål och som nämt ovan så översätter vi både till brittisk, australiensisk och amerikansk engelska. Våra översättare är dessutom specialiserade inom det ämnesområde de översätter och förstår texten och kan terminologin. Vi levererar en auktoriserad översättning till engelska av högsta kvalitet där språkbruk och terminologi är korrekt. Vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet.

Sekretess är vår etiska standard

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Här beställer du en auktoriserad översättning till engelska

Välj källspråk och målspråk och ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal. 3 snabba steg och på under en minut så vet du vad en auktoriserad översättning till engelska av ditt dokument kommer att kosta och när vi förväntar att kunna leverera. Vi accepterar Word, PDF, TIF och flera andra format. Behöver du mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Vad är The Native Translator

The Native Translator är en global ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på högkvalitativ översättning. Hos oss kan du kan beställa en kvalificerad facköversättning eller en auktoriserad översättning mellan de 30 största språken bland dem engelska direkt online.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>