Bulgarisch Übersetzung

Professionell översättning till och från bulgariska ISO 17100

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Översättning av dokument
 • Medicinska, juridiska, tekniska, finansiella dokument
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Översättningar av alla slag till 60 språk

Vi utför auktoriserad översättning och kvalificerad facköversättning inom juridik, ekonomi, medicin och teknik mellan bulgariska och över 25 språk.

Behöver du översätta ett registerdokument, kontoutdrag, vigselbevis, kontrakt, teknisk manual eller en medicinsk journal till eller från bulgariska?

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå och vi utför professionell översättning mellan bulgariska och fler än 25 andra språk och du kan beställa en kvalificerad översättning direkt online. Oavsett om du behöver en medicinsk översättning eller en auktoriserad översättning så kan vi hjälpa dig. 

Vi översätter mellan bulgariska och följande språk

Arabiska, danska, engelska, estniska, finska, franska, grekiska, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, kroatiska, lettiska, litauiska, makedonska, nederländska, norska, polska, portugisiska, rumänska, ryska, svenska, serbiska, slovakiska, slovenska, spanska, tjeckiska, turkiska, tyska, ukrainska, ungerska.

Vi översätter de flesta typer av dokument och texter till och från bulgariska

Vi översätter i princip alla typer av dokument och texter. Vi kan hjälpa dig med en facköversättning eller en auktoriserad översättning av juridiska texter som kontrakt och avtal, domar, rättsprotokoll, betyg, registreringsbevis, körkort, vigselbevis, medicinska studier, patientjournaler, pressmeddelanden, tekniska manualer, webbtexter m.m. från svenska till bulgariska eller bulgariska till svenska eller en bulgarisk översättning i kombination med något av de 25 andra språk som vi hanterar.

Facköversättning från eller till bulgariska

Översättning av en medicinsk journal, en teknisk rapport eller ett avtalsutkast är exempel på dokument som kräver en översättare med specialistkompetens. Texter som innehåller ämnesspecifik terminologi oavsett om det är inom högteknologi, juridik, finans eller medicin kan inte översättas av vilken översättare som helst, det kräver fackkompetens. När du beställer en översättning från svenska till bulgariska eller bulgariska till svenska inom ett ämnesområde som kräver specialistkompetens så kommer din översättning att utföras av en universitetsutbildad specialistöversättare.

Auktoriserad översättning till och från bulgariska

Vi utför auktoriserad översättning av juridiska, finansiella och medicinska dokument och texter. Hos oss kan du direkt online beställa en auktoriserad översättning från bulgariska till svenska och svenska till bulgariska  men också mellan bulgariska och 25 andra språk. Dokument som typiskt måste översättas av en auktoriserad översättare är; betyg, domar, kontrakt och avtal, registerutdrag mm.

Av Kammarkollegiet auktoriserad översättare från bulgariska til svenska

När du beställer en auktoriserad översättning från bulgariska till svenska så kommer den sannolikt att utföras av en översättare som är auktoriserad av Kammarkollegiet. Att en översättare är auktoriserad innebär att han/hon med godkänt resultat har passerat Kammarkollegiets auktorisationsprov. I vissa fall kan vi också välja att använda en översättare som är auktoriserad av justitieministeriet i Bulgarien.

När du beställer en auktoriserad översättning från svenska till bulgariska

Beställer du en auktoriserad översättning från svenska till bulgariska så kommer vi att göra denna i Bulgarien. En bulgarisk översättare auktoriserad av justitieministeriet i Bulgarien dvs. med kompetens motsvarande en i Sverige auktoriserad översättare kommer att utföra översättningen. Orsaken till detta är att vi vill att våra översättare skall leva i ett land där språket talas och självklart översätta till sitt modersmål. En översättning gjord av en svensk auktoriserad översättare måste dessutom oftast förses med en Apostille hos Notarius Publicus och/eller legaliseras hos Regeringskansliets juridiska expedition för att bli accepterad i Bulgarien.

Kvalitetssäkrad dokumentöversättning till och från bulgariska

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Du kan läsa mer om vad ISO 17100 certifieringen innebär här.

Transkribering av namn vid översättning till och från bulgariska

Då namn kan översättas eller transkriberas på fler än ett sätt vill vi be dig att du anger hur namnet/namnen i dokumentet skall översättas när du beställer en översättning till eller från bulgariska förutsatt att de varit översatta tidigare. Om vi inte får den här informationen så kommer vi att översätta enligt standarden DIN.

Hur mycket kostar det att översätta ett dokument till eller från bulgariska?

Ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal så får du på under 1 minut svar med både pris och förväntad leveranstid. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Sekretess är en självklarhet

Vi hanterar alltid stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis mycket noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Våra servrar är SSL säkrade för att din information inte skall hamna i fel händer.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning till och från bulgariska direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>