Auktoriserad översättare engelska

Auktoriserad översättare till och från engelska ISO 17100

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Auktoriserat och certifierat
 • Experter på auktoriserad översättning med leverans 24-48H
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Auktoriserade och certifierade översättare för 50 länder

Auktoriserad översättning inom juridik och finans utförd av engelsk auktoriserad översättare

Behöver du en auktoriserad översättning av ett finansiellt eller juridiskt dokument till eller från engelska? Vi är din partner när det gäller auktoriserad engelsk översättning av dokument och handlingar och säkerställer att översättningen av dina dokument lever upp till de krav som ställs och att de översatta dokumenten accepteras av domstolar, myndigheter och universitet runt om i världen. Exempel på dokument som skall översättas av en auktoriserad engelsk översättare; Bankdokument, betyg, domar, personbevis, kontrakt och avtal, körkort, lagfarter, registerdokument, självdeklarationer, skilsmässodomar, pass, tjänstgöringsintyg, vigselbevis mm.

The Native Translator är en ISO 17100-certifierad översättningsbyrå och vi har arbetat med auktoriserade och certifierade översättningar av dokument och handlingar till och från engelska sedan 2005.

Av Kammarkollegiet auktoriserad översättare från engelska

De översättare vi använder är auktoriserade av Kammarkollegiet. Det innebär att den översättning vi levererar är signerad, daterad och stämplad med Kammarkollegiets stämpel av en auktoriserad översättare som genomgått ett prov och bevisat sin kompetens när det gäller auktoriserad översättning från engelska. Att man är auktoriserad översättare från engelska innebär inte att man automatiskt är auktoriserad också från svenska till engelska utan översättaren måste bevisa sin kompetens i båda riktningarna om han/hon önskar att vara auktoriserad i båda riktningarna.

Auktoriserad översättning till engelska

Vi arbetar endast med universitetsutbildade översättare, översättare som har målspråket som modersmål och bor och lever i ett land där språket talas, detta för att de skall vara uppdaterade med den aldrig avstannande språkutvecklingen. Utöver att de är mycket duktiga lingvister och har lång erfarenhet så är de också branschspecialister och kan terminologin inom det ämnesområde de översätter.

Vi översätter både till amerikansk, australiensiskt samt brittisk engelska och har auktoriserade översättare i samtliga dessa länder. Värt att notera är att vi alltid eftersträvar att använda översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas för att du inte skall behöva notarisera översättningen hos Notarius Publicus. Dvs. skall du använda översättningen i t.ex. Australien så görs den av en auktoriserad översättare från svenska till engelska i Australien, skall den användas i USA så använder vi em amerikansk certifierad översättare etc. Ange därför alltid i vilket land översättningen skall användas.

Auktoriserad översättning till och från engelska med kvalitetsgaranti ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess och GDPR

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Här kan du beställa en auktoriserad översättning till eller från engelska

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en auktoriserad översättning till eller från engelska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Du når oss på e-post dygnet runt.

Om du inte har tillgång till en skanner så rekommenderar vi gratis appen Adobe Scan

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi utför auktoriserad översättning till engelska och 30 andra språk direkt online.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>