Arabisch Übersetzung

Professionell arabisk översättning inom juridik, finans, medicin och teknik.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Översättning av dokument
 • Medicinska, juridiska, tekniska, finansiella dokument
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Översättningar av alla slag till 60 språk

Auktoriserad översättning och facköversättning mellan arabiska och över 25 andra språk

The Native Translator har sedan 2005 utfört kvalificerad översättning mellan arabiska och över 25 andra språk bland annat svenska men också engelska, tyska, franska, spanska etc. Vi har valt att specialisera oss på bland annat arabisk översättning och vår specialiseringen har lett till att vi bland våra kunder räknar många andra översättningsbyråer på grund av att vi har byggt upp en stor kompetens inom många ämnesområden och kapacitet att hantera stora volymer av arabisk översättning.

Auktoriserade översättning till och från arabiska

Vi utför auktoriserad översättning från svenska till arabiska och arabiska till svenska men också mellan arabiska och t.ex. engelska. Våra översättare är, så långt möjligt,  auktoriserade i det land där översättningen skall användas. Auktoriserad översättning både till och från arabiska utförs huvudsakligen inom juridik och ekonomi, det är där som en autoriserad översättare har sin huvudkompetens. Exempel på dokument som kräver en auktoriserad översättning till/från arabiska är officiella dokument som; födelsebevis, vigselbevis, domar, körkort kontrakt och avtal, pass etc. En auktoriserad översättning till arabiska gjord av en av kammarkollegiet auktoriserad översättare måste oftast förses med en Apostille hos Notarius Publicus och/eller legaliseras hos Regeringskansliets juridiska expedition för att bli accepterad utomlands.

Vi utför facköversättning till och från arabiska inom följande områden:

 • Teknik och teknologi
 • Ekonomi och finans
 • Juridik och officiella dokument
 • Marknadsföring och reklam
 • Medicin  och farma
 • Webbsidor och annat onlinematerial

Vi översätter mellan arabiska och följande språk

Bulgariska, danska, engelska, estniska, finska, franska, grekiska, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, kroatiska, lettiska, litauiska, makedonska, nederländska, norska, polska, portugisiska, rumänska, ryska, svenska, serbiska, slovakiska, slovenska, spanska, tjeckiska, turkiska, tyska, ukrainska, ungerska.

Modersmålsprincipen ett kvalitetskrav

Modersmålsprincipen är en av grundstenarna och ett kvalitetskrav när det gäller professionell översättning. Principen bygger på att en översättare endast skall översätta till sitt modersmål. En översättare med arabiska som modersmål översätter till arabiska, en översättare med svenska som modersmål översätter till svenska etc. För att anses ha ett språk som modersmål så skall man ha vuxit upp och genomfört sin utbildning i ett land där språket är officiellt språk.

Detta får du när du beställer en översättning till eller från arabiska hos The Native Translator

Vi levererar en professionell översättning till eller från arabiska av högsta kvalitet där språkbruk och terminologi är korrekt. Vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet.
Våra översättare är professionella universitetsutbildade översättare med målspråket som modersmål. De är dessutom specialiserade inom det ämnesområde de översätter och förstår texten och kan terminologin så oavsett om du beställer en medicinsk översättning, en kvalificerad teknisk eller en juridisk översättning så har vi översättare med rätt kompetens.
Om du behöver en auktoriserad översättning till eller från arabiska så eftersträvar vi att göra den i det land där översättningen skall användas av en lokalt auktoriserad översättare, det finns dock undantag till exempel när en översättning skall legaliseras hos en ambassad eller ett konsulat. Vi är certifierade enligt ISO 17100 och lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på de översättningar vi utför.

Transkribering av namn vid översättning till och från arabiska

Då namn kan översättas eller transkriberas på fler än ett sätt vill vi be dig att du anger hur namnet/namnen i dokumentet skall översättas när du beställer en översättning till eller från arabiska förutsatt att de varit översatta tidigare. Om vi inte får den här informationen så kommer vi att översätta enligt standarden DIN.

Hur mycket kostar en arabisk översättning

Ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning till eller från arabiska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. 

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på epost , vi försöker att svara inom 30 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning till och från arabiska direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>