The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Sekretesspolicy

På TNT skyddar vi din information och integritet.    

Nedanför hittar du vår policy om hur vi skyddar dina rättigheter.  

Vilken information samlar vi in och på vilket sätt får vi tag på denna?    

Vi får in uppgifter från dig när du fyller i de formulär, som ligger på vår hemsida.   För att slutföra din begäran, behöver vi veta din e-postadress och för att hantera betalningen, kommer PayPal begära att du fyller i deras betalningsformulär. Den information som du ger PayPal har vi ingen tillgång till och med mindre du önskar att vi sänder en papperskopia/original behöver är en e-post adress den enda information du behöver att ge oss.

Hur använder vi dina uppgifter?  

Vi kan komma att använda dina uppgifter på följande sätt:

  • Ta fram din offert och erbjuda våra tjänster. 
  • Lämna ut uppgifter om dig till alla relevanta tillsynsmyndigheter om de kräver detta eller till någon annan, om vi har en laglig skyldighet att göra det.  
  • Att övervaka kundtrafikmönster och  webbplatsanvändning för att hjälpa oss utveckla design och layout av sajten.
  • Vi kan ibland meddela dig om förbättringar av våra tjänster, såsom funktionella ändringar av webbplatsen, nya tjänster och särdrag och erbjudanden.Vi har dock inga planer idag att bedriva någon e-post marknadsföring.
  • Den information vi har om dig kan användas för att analysera dina preferenser vid sökning på nätet, som en del av vårt marknadsföringsprogram.  Detta kan hjälpa oss att välja och skräddarsy produkter, tjänster eller kampanjer, som vi tror att du kan vara  intresserad av. 

Hur skyddar vi dina uppgifter?  

Vi skyddar din information på följande sätt:     

  • Vi kommer inte att begära mer upplysning än det som krävs för våra ändamål.  
  • Vi kommer att försöka, med er hjälp, för att hålla all information vi har om er aktuell och korrekt 
  • Vi kommer att avföra all information, som vi har om dig och som inte längre är relevant. 
  • Vi skyddar din information mot obehörig användning.  Vi följer strikta säkerhetsföreskrifter vad gäller lagring och spridning av information som du har anförtrott oss, för att förhindra obehörig åtkomst.  
  • Alla våra översättare och handläggare har undertecknat ett bindande sekretessavtal, där de accepterar att ingen information, som de har erhållit som en del av sitt översättningsarbete kan refereras, reproduceras, kopieras, publiceras eller överföras till en tredje part på annat sätt.