The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Expertöversättningar – snabbt och rätt

I vårt globala nätverk finns enbart professionella översättare som översätter snabbt, omsorgsfullt och felfritt till sina modersmål. Våra översättare har inte bara en fantastisk språklig och grammatisk kunskap, de är även oerhört duktiga på idiomatiska uttryck och vardagligt språk.

Omfattande kunskap

The Native Translator har tillgång till 5 000 specialistöversättare. Så oavsett vilket ämnesområde det gäller, finns det alltid ett urval av högkvalificerade experter att välja mellan.

Alltid en expert till hands

Vårt internationella nätverk av professionella översättare gör det möjligt för oss att erbjuda snabba, högkvalitativa översättningar online – året runt, sju dagar i veckan. Kort sagt: Den högsta kvaliteten på kortast möjliga tid, med en enkel och smidig beställningsprocess. Det är The Native Translator.

Felfria expertöversättningar

Med vårt breda utbud av översättningstjänster kan vi alltid möta dina behov. Oavsett om det handlar om juridiska dokument, ett examensbevis eller en certifierad översättning av ett födelse- eller vigselbevis. Du kan också få förstklassiga expertöversättningar av Opens internal link in current windowmedicinska broschyrer, Opens internal link in current windowfinansiella rapporter, Opens internal link in current windowjuridiska dokument, företagsrapporter, Opens internal link in current windowtekniska manualer, Opens internal link in current windowwebbsidor och Opens internal link in current windowmarknadsföring/PR – oavsett ämnesområde. Vi garanterar att din översättning kommer att hanteras med enastående skicklighet av en översättare med mångårig erfarenhet inom ditt område – oavsett om du representerar ett internationellt företag eller är en enskild kund.

Modersmålsöversättare med specialistkunskaper

Avgörande för en kvalitativ översättning är valet av rätt översättare. Översättaren måste ha den infödde talarens kontroll – både över språket du översätter till och översätter från. Omfattande kunskaper i ditt ämnesområdes speciella terminologi är också nödvändig för att tolka texten rätt och kunna återspegla den fullt ut i översättningen.

Vi utför översättningar inom bland annat följande ämnen:

För mer information, klicka på respektive fält.