The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning och facköversättning till och från tyska

Professionell översättning till och från tyska inom juridik, finans, teknik och medicin utförd av ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på tysk översättning.

Här kan du beställa en auktoriserad översättning eller kvalificerad facköversättning till och från tyska direkt online, du får en gratis offert på under 1 minut. Öppnar intern länk i nuvarande fönsterOffert översättning tyska.

Vi översätter de flesta typer av dokument och texter till och från tyska

Vi översätter i princip alla typer av dokument och texter till och från tyska. Vi kan hjälpa dig med en facköversättning eller auktoriserad översättning av juridiska texter som kontrakt och avtal, rättsprotokoll, betyg, registreringsbevis, medicinska texter, medicinska studier, patientjournaler, pressmeddelanden, tekniska manualer, webbtexter m.m. från svenska till tyska eller tyska till svenska.

Auktoriserad översättning till och från tyska

Tack vare vårt globala närverk av auktoriserade översättare kan vi erbjuda auktoriserad översättning till och från tyska dygnet runt. När du beställer en översättning hos oss så väljer vi en översättare som är auktoriserad i det land där översättningen skall användas och därför behöver inte en översättning gjord hos oss notariseras av Notarius Publicus eller legaliseras hos UD innan den kan användas utomlands. Alla former av juridiska dokument som avtal, kontrakt, betyg, domar etc. samt de flesta typer av finansiella dokument måste i de flesta fall översättas av en auktoriserad översättare till tyska för att accepteras av motparten. Vi utför auktoriserad översättning till och från tyska från de flesta stora språk.

Du kan beställa en kvalificerad översättning mellan tyska och 30 språk online

Du kan beställa en översättning av ditt/dina dokument mellan tyska och 30 språk direkt online eller över 100 via vår företags tjänst. Arabiska, Bulgariska, Danska, Engelska, Estniska, Finska, Franska, Grekiska, Italienska, Japanska, Kinesiska, Koreanska, Lettiska, Litauiska, Nederländska, Norska, Polska, Portugisiska, Rumänska, Ryska, Spanska, Tjeckiska, Turkiska, Tyska, Ungerska bara för att nämna några få av dem vi hanterar direkt online.

Kvalitetssäkrad dokumentöversättning till och från tyska

Vi lägger mycket stor vikt vid översättningarnas kvalitet, och som en av de ledande globala översättningsbyråerna har vi möjlighet att arbeta med de bästa översättarna i branschen. Vi är kvalitetscertifierade enligt normen ISO17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Du beställer din översättning online:

Begär en offert online, du får svar på under 1 minut. « Opens internal link in current windowvisa offert »
När din översättning är klar så sänder vi en länk via e-post där du kan hämta din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och ofta inom 2 - 3 dagar.

Sekretess är en självklarhet

Vi hanterar alltid stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis mycket noga med att upprätthålla en strikt sekretess.

Här kan du få mer information

Behöver du mer information så når oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad online översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi utför juridisk översättning, medicinsk översättning, finansiell översättning, teknisk översättning och auktoriserad översättning till och från tyska.

Här får du en offert, det tar mindre än en minut!