The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning och facköversättning till och från tyska

Professionell översättning till och från tyska inom juridik, finans, teknik och medicin utförd av ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på tysk översättning.

Här kan du beställa en auktoriserad översättning eller kvalificerad facköversättning till och från tyska direkt online, du får en gratis offert på under 1 minut. Öppnar intern länk i nuvarande fönsterOffert översättning tyska.

Vi översätter de flesta typer av dokument och texter till och från tyska

Vi översätter i princip alla typer av dokument och texter till och från tyska. Vi kan hjälpa dig med en facköversättning eller auktoriserad översättning av juridiska texter som kontrakt och avtal, rättsprotokoll, betyg, registreringsbevis, medicinska texter, medicinska studier, patientjournaler, pressmeddelanden, tekniska manualer, webbtexter m.m. från svenska till tyska eller tyska till svenska men också mellan tyska och över 30 andra språk.

Auktoriserad översättning till och från tyska

Tack vare vårt globala närverk av auktoriserade översättare kan vi erbjuda auktoriserad översättning till och från tyska dygnet runt. När du beställer en översättning hos oss så väljer vi en översättare som är auktoriserad i det land där översättningen skall användas och därför behöver inte en översättning gjord hos oss notariseras av Notarius Publicus eller legaliseras hos UD innan den kan användas utomlands. Alla former av juridiska dokument som avtal, kontrakt, betyg, domar etc. samt de flesta typer av finansiella dokument måste i de flesta fall översättas av en auktoriserad översättare till tyska för att accepteras av motparten. Vi utför auktoriserad översättning till och från tyska från de flesta stora språk.

Du kan beställa en kvalificerad översättning mellan tyska och 30 språk online

Du kan beställa en översättning av ditt/dina dokument mellan tyska och 30 språk direkt online eller över 100 via vår företags tjänst. Arabiska, Bulgariska, Danska, Engelska, Estniska, Finska, Franska, Grekiska, Italienska, Japanska, Kinesiska, Koreanska, Lettiska, Litauiska, Nederländska, Norska, Polska, Portugisiska, Rumänska, Ryska, Spanska, Tjeckiska, Turkiska, Tyska, Ungerska bara för att nämna några få av dem vi hanterar direkt online.

Modersmålsprincipen ett kvalitetskrav

Modersmålsprincipen är en av grundstenarna och ett kvalitetskrav när det gäller professionell översättning till och från tyska. Principen bygger på att en översättare endast skall översätta till sitt modersmål. En översättare med tyska som modersmål översätter till tyska, en översättare med svenska som modersmål översätter till svenska etc. För att anses ha ett språk som modersmål så skall man ha vuxit upp och genomfört sin utbildning i ett land där språket är officiellt språk.

Kvalitetssäkrad översättning i enlighet med ISO 17100

Vi är kvalitetscertifierade sedan 2011 och från 2015 enligt den då nya ISO standarden ISO 17100. Att vara ISO certifierad innebär att vi tagit kostnaden och det stora arbetet att dokumentera och kvalitetssäkra alla våra procedurer, allt från krav på och rekrytering av översättare till kvalitetssäkring av varje individuell översättning som vi utför. Som exempel kan vi nämna att vi enbart använder universitetsutbildade professionella heltidsöversättare med specialisering inom det ämnesområde de översätter. Samtliga översättningar korrekturläses av en andra översättare med samma kvalifikationer som den som genomförde översättningen. Att vi lever upp till kriterierna i vår certifiering kontrolleras löpande av den organisation som certifierade oss. Att vi är en kvalitetscertifierad översättningsbyrå tyska innebär också att vi lämnar kvalitetsgaranti på de översättningar som vi genomför.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Vad kostar en översättning

Ladda upp ditt dokument direkt i vår Öppnar intern länk i nuvarande fönsteröversättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en tysk översättning. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på Öppnar fönster för att skicka e-poste-post, vi försöker att svara inom 30 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning till och från tyska direkt över internet.