The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Professionell översättning från svenska till turkiska och turkiska till svenska.

Auktoriserad översättning och facköversättning till och från turkiska.

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå som utför högkvalitativa översättningar bland annat från svenska till turkiska och turkiska till svenska. Våra kunder är företag, myndigheter, ideella organisationer och privatpersoner. Vi översätter alla typer av texter och dokument inom juridik, finans och ekonomi, medicin samt teknik.

Du kan beställa en auktoriserad översättning eller kvalificerad facköversättning till och från turkiska direkt online, här får du en gratis offert på under 1 minut. Öppnar intern länk i nuvarande fönsterOffert översättning turkiska.

Vi översätter de flesta typer av dokument och texter till och från turkiska.

Vi översätter i princip alla typer av dokument och texter till och från turkiska. Vi kan hjälpa dig med en facköversättning eller auktoriserad översättning av juridiska texter som kontrakt och avtal, domar, rättsprotokoll, betyg, körkort, vigselbevis, personbevis, medicinska studier, patientjournaler, pressmeddelanden, tekniska manualer, webbtexter m.m. från svenska till turkiska eller turkiska till svenska.

Auktoriserad översättning från svenska till turkiska och turkiska till svenska

Vi utför auktoriserad översättning till och från av alla former av juridiska dokument som avtal, kontrakt, betyg, domar etc. samt finansiella dokument och texter. När den auktoriserade översättningen skall användas i Turkiet så använder vi alltid översättare som är auktoriserade i Turkiet för att du inte skall behöva stämpla översättningen hos Notarius Publicus och du sparar därmed både tid och pengar. En översättning gjord av en svensk auktoriserad översättare måste oftast förses med en Apostille hos Notarius Publicus och/eller legaliseras hos Regeringskansliets juridiska expedition för att bli accepterad utomlands.

Vi utför auktoriserad översättning och facköversättning till och från turkiska inom följande områden:

  • Teknisk översättning
  • Finansöversättning
  • Juridisk översättning
  • Marknadsföringsöversättning och lokalisering
  • Medicinsk- och läkemedelsöversättning
  • Webbsideöversättning och lokalisering

Sekretess och säker filhantering

All vår personal är bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Kvalitetsgaranti

Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på de översättningar vi utför, det innebär att de är korrekta både språkligt och terminologiskt.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För större volymer av juridisk översättning hänvisar vi till vår partner The Business Translator som är en traditionell Opens external link in new windowöversättningsbyrå.

För mer information kontaktar du oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator är branschledande inom dokument och textöversättning online. Vi levererar kvalitetssäkrade översättningar av texter och dokument dygnet runt, alla dagar. Vi är certifierade enligt ISO17100, ISO-standarden för översättningsbranschen.

Här får du en offert, det tar mindre än en minut!